Παρά τα σχέδια της Disney να φέρει την Margot Robbie στο «πηδάλιο» της επόμενης ταινίας Πειρατές της Καραϊβικής, τελικά… «σάλπαρε» το πλοίο.

  Η ίδια επιβεβαίωσε σε πρόσφατή της συνέντευξη ότι τελικά δεν θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία, αντικαθιστώντας τον Johnny Depp.

  «Είχαμε μια ιδέα και την αναπτύσσαμε για λίγο, χρόνια πριν, για να έχουμε μια γυναίκα πρωταγωνίστρια – όχι τελείως γυναικοκρατούμενη, αλλά μια διαφορετική ιστορία – που σκεφτήκαμε ότι θα είναι πολύ κουλ», εξήγησε η Robbie μιλώντας στο Vanity Fair.

  «Υποθέτω ότι δεν θέλουν να το κάνουν αυτό πια».

  Η ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020 και δεν θα αποτελούσε spin-off του franchise, αλλά θα ήταν «μια ολοκαίνουργια ιστορία με νέους χαρακτήρες υπό όνομα του ‘Pirates of the Caribbean’».

  Η Christina Hodson, με την οποία η Robbie είχε ξανασυνεργαστεί για το Birds of Prey (2020), θα έγραφε το σενάριο.

  Την ίδια στιγμή, η απομάκρυνση της Robbie από το πρότζεκτ δίνει έδαφος στην επιστροφή του Johnny Depp ως Jack Sparrow, μετά την «άφεση» των αμαρτιών του από τα διεθνή μίντια.

  Διαβάστε ακόμη: Johnny Depp: Γιατί η επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής» μπορεί να χαντακώσει κι αυτόν και την ταινία | Nitro.gr