Η Emma Mackey μπήκε στο καστ της ταινίας «Barbie» της Greta Gerwig μαζί με τους Margot Robbie, Will Ferrell και Ryan Gosling. Η Margot Robbie θα παίξει την πολυαγαπημένη κούκλα, με τον Ryan Gosling να ενσαρκώνει τον Ken της. Αυτό που έχει συνεπάρει, όμως, τους περισσότερους, είναι ότι η Mackey και η Robbie θα εμφανιστούν στην ίδια ταινία.

  Η εμφάνιση της Mackey στο ίδιο πλάνο με την Robbie, θυμίζει το γνωστό meme Spider-Man Pointing at Spider-Man ή κάποιο crossover episode, με την Emma να έρχεται από το παρελθόν ή την Margot από το μέλλον. Το THR αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος ρόλος της Mackey δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά είναι πιθανόν να σχετίζεται με την Robbie, αφού η απίστευτη ομοιότητά τους δεν μπορεί να πάει χαμένη. Για όσους, μέχρι στιγμής, πιστεύατε ότι η Mackey και η Robbie είναι το ίδιο πρόσωπο, τότε τα νέα θα σας έχουν σοκάρει.

  Ακόμη και ο Will Ferrell φημολογείται ότι θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας παιχνιδιών που «μπορεί να είναι η Mattel», σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Η πλοκή της ταινίας δεν είναι ακόμα γνωστή, αλλά γνωρίζουμε ότι η Robbie θα είναι επίσης συμπαραγωγός, με την εταιρεία της LuckyChap Entertainment, σε συνεργασία με την εταιρεία του Tom Ackerley και τους Robbie Brenner και David Heyman από τη Mattel.

  Στο παρελθόν και οι δύο έχουν μιλήσει για το γεγονός ότι ο κόσμος της μπερδεύει. «Ειλικρινά δεν βλέπω κάποια ομοιότητα», είπε η Mackey στην Independent. «Είναι υπέροχο να με συγκρίνουν με τη Margot Robbie, αλλά κυρίως θα προτιμούσα οι άνθρωποι να επικεντρωθούν στις δουλειές που κάνουμε και οι δύο παρά στο ότι μοιάζουμε».

  Αναφέρθηκε, επίσης, στις συγκρίσει που γίνονται στη βιομηχανία του θεάματος. «Το Hollywood προωθεί ανθρώπους που φαίνονται ίδιοι και μας αρέσει να βάζουμε τους ανθρώπους σε κουτιά. Είναι απλώς ένα πράγμα που κάνουμε ως είδος, κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους, το κάναμε πάντα».

  Η Robbie, έπεσε επίσης θύμα της ομοιότητάς της με την Mackey, όπως αποκάλυψε στο BBC Radio 1 ότι πολλές φορές την έχουν μπερδέψει. «Κάποιος με πλησίασε, έτρωγα ένα μπέργκερ. Μου λέει ότι με λάτρεψε στο Sex Education και ότι αυτή η σειρά είναι τέλεια». Τουλάχιστον τώρα που οι δύο τους θα παίξουν στην ίδια ταινία, εκτός από ότι θα ικανοποιήσουν μια κρυφή επιθυμία των θαυμαστών τους, μπορεί να προβάλλουν για πρώτη φορά σε τι διαφέρουν.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Millie Bobby Brown: «Ανοίγεται» για την σεξουαλικοποίηση που υπέστη στο Hollywood ως ανήλικη

  Mindhunter: Θα επιστρέψει με την 3η σεζόν; – Τι απάντησε ο πρωταγωνιστής της σειράς

  Οι «Simpsons» στα βήματα του «CODA»: Κωφός χαρακτήρας και νοηματική για πρώτη φορά στη σειρά