Μετά το Game of Thrones, το Aquaman και το Dune, ο Jason Momoa θα συμμετάσχει σε άλλο έναν από τους αγαπημένους φανταστικούς κόσμους του κοινού. Αυτήν την φορά θα ηγηθεί την live-action ταινία για το Minecraft που ετοιμάζει η Warner Bros. 

  Μετά την επιτυχία του Sonic το 2020, η Warner Bros. είδε θετικά την πιθανότητα να δημιουργήσει άλλη μία ταινία εμπνευσμένη από video game. Είδαν στο πρόσωπο του χαρισματικού Momoa τον ιδανικό πρωταγωνιστή καθώς μπορεί να συνδυάσει τις απαιτητικές και σοβαρές σκηνές δράσεις μαζί με δόσεις χιούμορ.

  Στην ταινία για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι θα αναλάβουν χρέη παραγωγού η Mary Parent και ο Roy Lee, που ήταν παραγωγοί και το Dune του 2021. Ακόμη, η Jill Messick θα συγκαταλεχθεί στους συντελεστές της ταινίας παρά τον θάνατό της το 2018, καθώς είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην πρώιμη ανάπτυξη της ταινίας.

  Οι ιδρυτές του παιχνιδιού από την σουηδική εταιρία Mojang Studios, Lydia Winters και Vu Bui, θα αναλάβουν επίσης χρέη εκτελεστικών παραγωγών.

  Το Minecraft έκανε το ντεμπούτο του το 2011 και έκτοτε είναι εξαιρετικά δημοφιλές ανάμεσα στους gamers. Το συγκεκριμένο παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να φτιάξουν ολόκληρους κόσμους χωρίς όρια, με εργαλείο την φαντασία τους. Το 2014 η Microsoft αγόρασε την Mojang, την εταιρία που το έφτιαξε, για $2.5 δισεκατομμύρια.

  Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Jared Hess, ο άνθρωπος πίσω από το «Napoleon Dynamite».

  *Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images 

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Firebird: Η ιστορία αγάπης δύο γκέι πιλότων κατά τη Σοβιετική εποχή – Η ταινία που «εξαφάνισε» η Ρωσία

  Doctor Strange 2: Δεν θα προβληθεί στην Σαουδική Αραβία λόγω υποτιθέμενου «γκέι» χαρακτήρα

  Sony: Ανακοινώνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των «Madame Web» και «Spider-Man: Across the Spider-Verse»