Πίνακας Περιεχομένων
  1. Το Lord of The Rings είναι η ακριβότερη σειρά ever

  Επιτέλους! Η Amazon αποφάσισε να προσφέρει λίγη χαρά στους φανατικούς του Lord of The Rings εν όψει και της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας της σειράς το φθινόπωρο του 2022. Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε ένα teaser που δείχνει τη Γη των Βάλαρ κατά πάσα πιθανότητα και ακούγεται η φωνή της αφήγησης που μιλάει για την καταστροφή των δαχτυλιδιών της ισχύος. 9 για τους Ανθρώπους, 7 για τους Νάνους και 3 για τις Φυλές των Ξωτικών.

  Lord of The Rings: The Rings of Power. Αυτός είναι ο επίσημος τίτλος της σειράς και το teaser κυκλοφόρησε για να εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό. Η σειρά, για την οποία περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προς το καλόκαιρι, που θα κυκλοφορήσει και το επίσημο trailer, μεταφέρει το κοινό πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω από τα γεγονότα της τριλογίας. Στη Δεύτερη Εποχή, εκεί όπου ο Sauron έφτιαξε τα δαχτυλίδια και το Ένα που κυριαρχεί σε όλα.

  «Αυτός είναι ένας τίτλος που πιστεύουμε ότι μπορεί να σταθεί δίπλα στα βιβλία του J. R. R. Tolkien», δήλωσαν οι παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς, J. D. Payne και Patrick MckKay.  «Το The Rings of Power ενώνει όλες τις μεγάλες ιστορίες της Δεύτερης Εποχής Μέσης Γης: την κατασκευή των δαχτυλιδιών, την άνοδο του Σκοτεινού Άρχοντα Sauron, την επική ιστορία της Νούμενορ και την Τελευταία Συμμαχία Ξωτικών και Ανθρώπων. Μέχρι σήμερα, το κοινό έχει δει μόνο την κινηματογραφική ιστορία του Ενός Δαχτυλιδιού. Πριν από το Ένα όμως, υπήρχαν πολλά. Κι είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε αυτή την επική ιστορία».

  Το Lord of The Rings είναι η ακριβότερη σειρά ever

  Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε για το teaser ανακοίνωσης του τίτλου, είναι πως φτιάχτηκε με κανονικά εφέ, όχι με ψηφιακά εφέ από το κομπιούτερ. Ο ειδικός μετάλλων Landon Ryan δούλεψε με τον σκηνοθέτη Klaus Obermeyer και τον Douglas Trumbull, θρυλικός καλλιτέχνης του Hollywood SFX και μαζί αποτύπωσαν την κίνηση του μετάλλου μέσα από τις εσοχές του ξύλου, χρησιμοποιώντας ένα 4K σύστημα κάμερας.

  Το Lord of The Rings: The Rings of Power θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και σε αντίθεση με τις σειρές της Amazon, δε θα είναι όλα τα επεισόδια μαζί, αλλά ένα κάθε εβδομάδα. Η Amazon δεν έχει ενημερώσει πλήρως για τον αριθμό επεισοδίων στην πρώτη σεζόν. Μάλιστα, ήδη έχει προχωρήσει η παραγωγή για τη δεύτερη σεζόν.

  Στη σειρά θα δούμε μεταξύ άλλων τους ηθοποιούς Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

  Υπενθυμίζεται πως το The Lord of The Rings prequel θα είναι η ακριβότερη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης, με κόστος πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια. Το Game of Thrones κόστιζε για κάθε του σεζόν μετά την 6η, κοντά στα 100 εκατομμύρια.