Και άλλες αλλαγές κάνει στο roast των επερχόμενων ταινιών της η Marvel, κάνοντας «τράμπα» στις κυκλοφορίες των «The Marvels» και «Ant-Man and the Wasp: Quantumania». Αν και οι περισσότερες αλλαγές σε ημερομηνίες από πρεμιέρα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει λόγω Covid-19, αυτήν την φορά οι λόγοι αφορούν αφενός την παραγωγή των δύο ταινιών και αφετέρου το περιεχόμενό τους.

  Το Ant-Man 3 που θα έκανε την πρεμιέρα του στις 28 Ιουλίου του 2023, μετακινείται τέσσερις μήνες νωρίτερα με νέα ημερομηνίες κυκλοφορίας τις 17 Φεβρουαρίου 2023. Έτσι, θα δούμε το sequel του Captan Marvel τέσσερις μήνες αργότερα από το προγραμματισμένο.

  Ο βασικός λόγος που έγινε αυτή η αλλαγή είναι ότι η παραγωγή του Ant-Man 3 είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο από του The Marvels, που θα ερχόταν νωρίτερα. Ταυτόχρονα, όμως, η τράμπα αυτή εξυπηρετεί και από άποψη συνεκτικότητας του σύμπαντος της Marvel, καθώς στο Ant-Man & The Wasp θα εξερευνήσουμε περισσότερο το «πολυσύμπαν» (η ελληνική μετάφραση που έδωσαν οι διανομείς στο Multiverse). Ακόμη, θα κάνει την εμφάνισή του και ο μεγάλος «κακός» του Phase 4, ο Kang the Conqueror τον οποίον γνωρίσαμε ως He Who Remains στη σειρά Loki. Τον Kang, ο οποίος θα έχει δυνάμεις ίδιου και ίσως μεγαλύτερου βεληνεκούς με τον Thanos, υποδύεται ο Jonathan Majors.

  Αντιθέτως, αν και η πλοκή του The Marvels δεν είναι γνωστή, θα ακολουθήσει τα γεγονότα της ταινίας Captain Marvel του 2018 και των σειρών WandaVision (2020) και Ms. Marvel (2022). Έτσι, μπορεί να τοποθετηθεί τέσσερις μήνες αργότερα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην συνέχεια του σύμπαντος.

  Ο Peyton Reed επιστρέφει στην σκηνοθεσία και της τρίτης ταινίας Ant-Man μετά τις πρώτες δύο. Το cast της ταινίας συνθέτουν οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, ο Jonathan Majors και η Kathryn Newton.

  Το The Marvels σκηνοθετεί η Nia DaCosta, και πρωταγωνιστούν οι Brie Larson ως Captain Marvel, Samuel L. Jackson, Teyonah Parris και η Iman Vellani. Η Captain Marvel του 2019 είναι από τις πιο πετυχημένες εισπρακτικά, φέρνοντας $1.1 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Marvel: Αυτές είναι οι επερχόμενες ταινίες του Phase 4 – Όσα γνωρίζουμε ήδη

  Doctor Strange 2: Δεν θα προβληθεί στην Σαουδική Αραβία λόγω υποτιθέμενου «γκέι» χαρακτήρα

  Morbius: Όσα μας κέρδισαν αλλά και όσα μας δίχασαν στην νέα ταινία των Marvel/Sony (spoiler free)