Στην επερχόμενη ταινία Alina Of Cuba θα πρωταγωνιστήσει ο James Franco ως Fidel Castro, μαζί με τις Mía Maestro και Ana Villafañe. Πρόκειται για τον πρώτο του μεγάλο ρόλο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν γνωστές έναν χρόνο πριν.

  Ο ηθοποιός έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2019. Τότε ήταν που κατηγορήθηκε από πολλούς μαθητές του στην σχολή υποκριτικής «Studio 4» για πρακτικές στα όρια της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

  Η ταινία αφορά την κόρη του Fidel Castro, Alina Fernández Revuelta, η οποία ασκούσε δημόσια έντονη κριτική στις πρακτικές του πατέρα της. Η ίδια θα έχει χρέη εκτελεστικού παραγωγού στην ταινία. Τον ρόλο της θα αναλάβει η Ana Villafañe ενώ την μητέρα της Natalia “Naty” Revuelta θα παίξει η Mía Maestro.

  Ένας εκ των παραγωγών, ο John Martinez O’Felan, ανέφερε σχετικά με την επιλογή για τον ρόλο: «Το να βρούμε τον James Franco και να τον πείσουμε να παίξει τον Castro ήταν μία πολύ διασκεδαστική πρόκληση. Θέλαμε έναν ηθοποιό να μοιάζει στον Castro και να μοιράζεται μαζί του κοινές ρίζες. Επίσης, θα έπρεπε να τον εγκρίνει η Alina Fernandez. Ο James Franco μοιάζει στον Fidel Castro περισσότερο από οποιονδήποτε είχαμε κατά νου». Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε καθόλου στα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί το όνομα του ηθοποιού.

  Πολλοί αντέδρασαν στην επιλογή του James Franco μετά τις τόσες κατηγορίες προς το όνομά του, παρά το γεγονός ότι έχει λύσει εξωδικαστικά τις περισσότερες από αυτές.

  Ταυτόχρονα, το όνομα του Franco τράβηξε την προσοχή όταν εμπλέχτηκε στην υπόθεση του διαζυγίου της Amber Heard και του Johnny Depp, όταν αποκαλύφτηκε ότι ο 44χρονος και «στενός» φίλος της ηθοποιού, ήταν συνέχεια μαζί της τις μέρες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου. Ο Depp, μάλιστα, φαίνεται να κατηγορούσε την πρώην σύζυγό του ότι έχει δεσμό με τον πρωταγωνιστή του «128 Ώρες».

  Η ταινία βρίσκεται ακόμη σε στάδιο pre-production.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: 

  Ατακάρα από τη μάνα του Stifler στο American Pie: «Χάρη στο ρόλο μου έκανα σεξ με 200 άντρες»

  Elettra Lamborghini: Στη Μύκονο η πληθωρική κληρονόμος του φημισμένου brand – Μαζί της και ο διάσημος Afrojack

  Bullet Train: «Επιβιβάσου» στην κωμωδία της χρονιάς με οδηγό τον Brad Pitt