Πίνακας Περιεχομένων
  1. Αυτές είναι οι ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις αίθουσες την εβδομάδα 31/3 – 6/4
  2. Morbius
  3. Sonic 2
  4. Cunningham 3D
  5. Πατέρας (Otac)

  Λίγες αλλά «ηχηρές» είναι οι πρεμιέρες αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας. Μετά από 2 χρόνια αναμονής έρχεται το Morbius των Sony/Marvel με τον Jared Leto στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορεί και το Sonic 2, sequel της αναπάντεχης επιτυχίας του 2020. Ακόμη, θα δούμε στις μεγάλες οθόνες ένα εντυπωσιακό 3D ντοκιμαντέρ του 2019 καθώς και ένα έντονα συναισθηματικό δράμα από την Σερβία.

  Αυτές είναι οι ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις αίθουσες την εβδομάδα 31/3 – 6/4

  Morbius

  Ο αμφιλεγόμενος αντι-ήρωας από τα comics του Spider-Man, Morbius, έρχεται επιτέλους στην μεγάλη οθόνη. Ο Δρ. Michael Morbius παλεύει με μία σπάνια ασθένεια του αίματος. Στην προσπάθειά του να βρει την γιατρειά, μεταμορφώνεται σε βαμπίρ και αποκτά υπερδυνάμεις. Εκεί είναι που η επιθυμία του να σώζει ζωές και η δίψα του να τιμωρήσει το έγκλημα, περιπλέκονται.

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

  Sonic 2

  Κανείς δεν περίμενε την τεράστια επιτυχία που έκανε η πρώτη ταινία Sonic το 2020. Στο sequel ο μπλε σκαντζόχοιρος της SEGA προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι πραγματικός ήρωας ενώ ο Dr. Robotnik επιστρέφει με νέο σατανικό σχέδιο.

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

  Cunningham 3D

  Ο Αμερικανός πιονέρος του μοντέρνου χορού Merce Cunningham παρουσιάζεται εδώ σε ένα φαντασμαγορικό 3D ντοκιμαντέρ. Η ιστορία της ζωής του μεγάλου χορευτή και χορογράφου, από τις αρχές της δεκαετίας του ‘40 μέχρι και το απόγειο της φήμης του το 1970, συνοδεύεται από εντυπωσιακές αναπαραγωγές της δουλειάς του σε σύγχρονα background, καθώς και σπάνιο ιστορικό υλικό.

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

  Πατέρας (Otac)

  Ο Nikola, ένας μεροκαματιάρης από τη μικρή πόλη του Kragujevac, χάνει την κηδεμονία των παιδιών του μετά το θάνατο της γυναίκας του. Για να μην τα δει να μεγαλώνουν σε ορφανοτροφείο, αποφασίζει να ταξιδέψει με τα πόδια μέχρι το Βελιγράδι, όπου θα παρουσιάσει την υπόθεσή του στο εθνικό δικαστήριο.

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: 

  Οι ταινίες που έχουν τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Oscar

  Sharon Stone: Σε ρόλο villain σε ταινία της DC στα 64 της

  Blonde: Η Ana de Armas υποδύεται τη Marilyn Monroe σε μια ταινία «ακατάλληλη για κάτω των 17»