«Πάσο» στους κακοποιητές δίνουν τα Grammys σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter αφού παρέδωσαν βραβείο στον κωμιικό Louis C.K., ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Ο 54χρονος ηθοποιός έλαβε το βραβείο Grammy Καλύτερης Κωμωδίας για τον stand-up του «Sincerely Louis C.K.», θέμα του οποίου ήταν η αποδοκιμασία που δέχτηκε μετά τις κατηγορίες.

  Η ανακοίνωση της νίκης του έγινε πριν την έναρξη της ζωντανής τελετής.

  Γιατί κατηγορείται ο Louis C.K.:

  Tον Νοέμβριο του 2017 οι The New York Times δημοσίευσαν άρθρο τους στο οποίο καταγράφονταν οι καταγγελίες πέντε γυναικών που κατηγόρησαν τον C.K. ότι επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα μπροστά τους και μάλιστα σε εργασιακό χώρο, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μία μέρα μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών, ο κωμικός παραδέχθηκε τις πράξεις του σε εκτενές κείμενό του.

  Ο C.K. συνέχισε κανονικά να κάνει περιοδείες μετά τις κατηγορίες. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται κριτική από την κοινή γνώμη, αφού το 2018 έκανε αστεία για τους επιζώντες της ένοπλης επίθεσης στο Λύκειο Marjory Stoneman Douglas στην Florida.

  Ο κωμικός του οποίου το αληθινό όνομα είναι Louis Székely.

  Πολλοί χρήστες των social media συμφωνούν πως δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτό κακοποιητές όπως ο Louis C.K. να χρησιμοποιούν ως υλικό έμπνευσης την σεξουαλική παρενόχληση και βραβεύονται μάλιστα για αυτό. Την μετά του #MeToo εποχή, τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στον τομέα της τέχνης και του θεάματος.

  *Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Wikimedia Commons

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Χρυσά Βατόμουρα: Ακυρώνουν το βραβείο του Bruce Willis μετά τα νέα για την υγεία του

  Marvel: Αυτές είναι οι επερχόμενες ταινίες του Phase 4 – Όσα γνωρίζουμε ήδη

  Will Smith: Το Netflix και η Sony «φρέναραν» ταινίες που πρωταγωνιστεί μετά το χαστούκι στα Oscars