Πίνακας Περιεχομένων
  1. The Waiter: Η πλοκή της ταινίας

  Τον Σωτήρη Τσαφούλια περιμέναμε, από τον Στιβ Κρικρή μας ήρθε τελικά. Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix, είναι επιτέλους γεγονός. Ο σκηνοθέτης της ταινίας The Waiter, έκανε το deal με την online streaming πλατφόρμα, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλες ελληνικές παραγωγές.

  Η εν λόγω ταινία διέπρεψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, με την αναγνώριση να έρχεται και από το ίδιο το Netflix, το οποίο προβάλλει το The Waiter σε 17 χώρες της Ευρώπης.

  Από την άλλη, ενώ είναι ελληνική παραγωγή, για τους Έλληνες συνδρομητές του Netflix δεν είναι διαθέσιμη η ταινία. Ειδικότερα, όπως αναφέρει και ο σκηνοθέτης στην ανακοίνωσή του, οι χώρες στις οποίες προβάλλεται μέσω του Netflix είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία/Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

  Το καστ του The Waiter συμπληρώνουν οι: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη και Αντώνης Μυριάγκος.

  The Waiter: Η πλοκή της ταινίας

  Ο Ρένος είναι ένας επαγγελματίας σερβιτόρος που οδηγεί μια απλή και ήσυχη ζωή, μοναχικός και σχολαστικός παρατηρητής με ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Η ζωή του όμως θα διαταραχθεί όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εξαφάνιση του γείτονά του, Μίλαν. Δύο σκοτεινοί χαρακτήρες, ο «Ξανθός» και η Τζίνα, μπλεγμένοι με τον Μίλαν, θα παρασύρουν τον Ρένο σε μια σειρά ακραίων γεγονότων.

  Ο Ρένος, αμφισβητώντας την ιερή καθημερινή του ρουτίνα, θα δοκιμάσει την ικανότητά του και την προθυμία του να αλλάξει τη ζωή του πάνω σε θέματα αγάπης και θανάτου. Σχέσεις θα δημιουργηθούν, μυστικά θα μοιραστούν και η εμπιστοσύνη θα αμφισβητηθεί. Θα μπορέσει ο Ρένος να ακολουθήσει;

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Stranger Things: Το trailer για το 2ο μέρος της 4ης σεζόν είναι εδώ – Ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη μάχη

  Ταινίες εβδομάδας 23/6-29/6: Ο Elvis Presley «ζωντανεύει» στις οθόνες μας

  Hunter Schafer: Στην επόμενη ταινία Hunger Games θα πρωταγωνιστήσει η «Jules» του Euphoria