Το trailer του Thor: Love & Thunder της Marvel μόλις κυκλοφόρησε και η αγωνία φτάνει στα ύψη. Δίνει μια εικόνα για την τέταρτη ταινία Thor στο σύμπαν της Marvel, βλέπουμε την επιστροφή του ομώνυμου ήρωα του Chris Hemsworth, καθώς και της Natalie Portman ως Jane Foster για πρώτη φορά μετά το Thor: The Dark World. Για πρώτη φορά η Portman θα εμφανιστεί ως  Mighty Thor.

  Όλο το crew των Guardians επιστρέφει επίσης, όπως και η Tessa Thompson ως Valkyrie. O Thor ακούγεται να λέει ότι «πρέπει να βρει ποιος είναι πραγματικά». Το story της ταινίας τοποθετείται λίγο μετά το τέλος του «Avengers: Endgame» και την έναρξη του ταξιδιού του πρώην βασιλιά του Asgard μαζί με τους Guardians of the Galaxy.

  To trailer εστιάζει σχεδόν αποκλειστικά στον Thor που ήδη γνωρίζουμε, συμπεριλαμβανομένων κάποιων περιπετειών που έχει κάνει με τους Guardians of the Galaxy από τότε που εκτοξεύτηκε στο διάστημα μαζί τους στο τέλος του Avengers: Infinity War. Δεδομένων όλων όσων έχουν συμβεί, είναι έτοιμος να επιλέξει τον δικό του δρόμο.

  O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον Gorr the Butcher, κι οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula. Ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της Marvel, ο Thor στρατολογεί την Jane, μαζί με τους Valkyrie και Korg για να βοηθήσει να σταματήσει τον Gorr the God Butcher.

  Η ιστορία του «Love and Thunder» βασίζεται στο κόμικ «The Mighty Thor», όπου η Jane Foster, πρώην του Thor, να παίρνει το μανδύα του υπερήρωα μετά το ιερό σφυρί Mjolnir. Τον θεώρησε ανάξιο και του αφαίρεσε τις εξουσίες του. Στα κόμικς, ωστόσο, το νέο power-up της Foster έχει βαρύ τίμημα. Κάθε φορά που χρησιμοποιεί το σφυρί, ο καρκίνος του μαστού της χειροτερεύει. Δεν είναι σαφές εάν η ταινία θα ακολουθήσει την ίδια ιστορία.

  Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2022, όπως αποκάλυψε ο λογαριασμός της Marvel Studios στο Twitter, μαζί με το trailer. Το Thor: Love and Thunder σκηνοθετείται από τον Taika Waititi, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τη μεγάλη επιτυχία Thor: Ragnarok. Πρόκειται να είναι μια ταινία φουλ εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’80, για αυτό και παίζει η επιτυχία των Guns N’ Roses “Sweet Child O’ Mine”.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Fantastic Beasts: Χάθηκε η μαγεία; «Χλιαρό» το άνοιγμα του The Secrets of Dumbledore

  Sex Education 4: Θα είναι αυτή η τελευταία σεζόν; Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής

  Elite: 5 πράγματα που στην πραγματικότητα είναι παράνομα αλλά στην σειρά θεωρούνται νορμάλ