Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο από την Δέσποινα Βανδή, ο Ντέμης Νικολαΐδης προχώρησε (κι εκείνος) τη ζωή του παρακάτω. Ένα νέο πρόσωπο βρίσκεται στο πλευρό του, με τον ίδιο να προσπαθεί να προστατέψει όσο μπορεί αυτή τη νέα αρχή. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία πρώτη φορά βρίσκεται στη δημοσιότητα με επίκεντρο την προσωπική της ζωή. Ο Ντέμης πάλι όχι.

  Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από το περιοδικό Ciao με τους δυο τους να είναι αρκετά κοντά. Μέσα σε λίγες ώρες, είχαν κυκλοφορήσει από όλα τα ενημερωτικά site, πράγμα αναμενόμενο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έσπευσε αμέσως να δηλώσει πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους και απλά ήταν μια τυχαία συνάντηση.

  Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η διάψευση έγινε με σκοπό να μην εγκλωβιστεί η σχέση τους σε ένα κυνηγητό από τους παπαράτσι, όπως συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

  Μετά τις φωτογραφίες, οι δυο τους δεν έκαναν δημόσια εμφάνιση ξανά, με σκοπό να καταλαγιάσει ο «θόρυβος». Επί της ουσίας όμως, απλά προσέχουν να μην τραβάνε τα βλέμματα, επιλέγοντας μέρη που δεν γεμίζουν από κόσμο.

  Ο Ντέμης Νικολαϊδης συνεχίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ, όπως κάνει τόσα χρόνια, μιας και δεν θέλει να εκτίθεται. Πάντως, οι τρυφερές φωτογραφίες μαρτυρούν πως κάτι καλό υπάρχει ανάμεσά τους, αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί από τους ίδιους, εκείνος θα διαψεύδει τη σχέση τους και η δημοσιογράφος θα συνεχίσει το δρόμο της σιωπής.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Kim Kardashian: Πώς αντέδρασε στον αποκλεισμό του Kanye από το Instagram

  Αγγελική Νικολούλη: Το κόκκινο σακάκι μαρτυρά την εξιχνίαση στην υπόθεση της Πάτρας;