«Σας νευριάζει το να πωλούνται 10 πάνες για 120 δολάρια; Καλά κάνετε» αναφέρει η Gwyneth Paltrow στο τελευταίο της Instagram post. Τις τελευταίες μέρες χρήστες των social media εξαπέλυσαν σφοδρή κριτική προς την ηθοποιό, όταν είδαν ότι στο brand της Good, πουλάει «πολυτελείς» πάνες στην τιμή των 120 δολαρίων για ένα πακέτο των 10.

  «Η πάνα αυτή είναι σχεδιασμένη να σας νευριάσει» γράφει ως σλόγκαν η διαφήμιση του Goop. Τι εννοεί;

  Tελικά, όλο αυτό ήταν ένα διαφημιστικό τρικ ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για την υπερφορολόγηση των βρεφικών προϊόντων στα σουπερμάρκετ, όπως είναι οι πάνες.

  Η 49χρονη ηθοποιός εξηγεί ότι όπως ο κόσμος νευρίασε στην ιδέα ότι πολυτελείς πάνες κοστίζουν «μία περιουσία», έτσι θα έπρεπε να αντιδρά και στην υπερφορόγησή τους, καθώς σε 33 πολιτείες των ΗΠΑ είναι καταχωρημένες ως «αγαθά πολυτελείας», ακόμη και εάν είναι απολύτως απαραίτητες για τα βρέφη.

  «Η μείωση του φόρου δεν είναι το παν, θα βοηθούσε όμως 1 στα 3 νοικοκυριά που παλεύουν οικονομικά να εξασφαλίσουν τις πάνες άλλου ενός μήνα» αναφέρει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός η οποία ασχολείται και με τον ακτιβισμό.

  Η καμπάνια της αυτή έγινε σε συνεργασία με τον κοινωφελή οργανισμό Baby2baby ο οποίος βοηθά νέους γονείς να καλύψουν τα κόστη του να μεγαλώνουν ένα παιδί. Στο τέλος του βίντεο όπου εξηγεί τι συνέβη πίσω από τις πάνες αξίας $120, η ηθοποιός καλεί τους 1.7 εκατομμύριο ακόλουθους του Goop να κάνουν και εκείνοι την δωρεά τους στον οργανισμό. Αυτήν την περίοδο, οι νέοι γονείς στις ΗΠΑ δοκιμάζονται και από μία άλλη κρίση, αυτή της έλλειψης βρεφικών τροφών, μετά από το κλείσιμο του μεγαλύτερου εργοστασίου της χώρας.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

  Η Gwyneth Paltrow έχει ξανά απασχολήσει τα media με το brand της, Goop, όταν λάνσαρε μεταξύ άλλων κεριά που μυρίζουν «σαν τον κόλπο» της.

  Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Shutterstock

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Kendall Jenner: «Φρενίτιδα» στο Twitter προκάλεσε το fail της να… κόψει ένα αγγούρι

  Kim Kardashian: Περνάει «κρίση στιλιστικής ταυτότητας» μετά τον χωρισμό – «Ρωτούσα πάντα τον Kanye τι να βάλω»

  Φυτρώνει δέντρο από τα γεννητικά της όργανα: Η Madonna ξεπέρασε κάθε λογική με τα NFT της