Μαζεμένα τα χαρμόσυνα νέα για την κριτική επιτροπή του MasterChef, αφού λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της Χρύσας Μιχαλοπούλου, ηθοποιού και συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως ο Πάνος Ιωαννίδης απέκτησε το πρώτο του παιδί με την γυναίκα του, έχοντας καταφέρει κάτι που συνήθως φαντάζει ακατόρθωτο, να μην πάρει ποτέ κανείς χαμπάρι ότι περιμένουν παιδί.

    Ήταν μόλις τον Φεβρουάριο όταν ο Πάνος Ιωαννίδης είχε επιβεβαιώσει για πρώτη φορά ότι είναι σε σχέση. Το είχε κάνει όμως με φειδωλό τρόπο και είχε ζητήσει από τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση να αφήσει στην άκρη την προσωπική του ζωή. Τρεις μήνες μετά, όπως αποκαλύπτει το ZNews, ο κριτής του MasterChef κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του και μάλιστα πρόκειται για αγοράκι.

    Από τα λίγα που είναι γνωστά για τη σύντροφο του Πάνου Ιωαννίδη, φαίνεται πως σχετίζεται με έμμεσο τρόπο με την τηλεόραση και οι δυο τους συζούν εδώ και αρκετούς μήνες στα Πετράλωνα.

    Στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή [email protected], ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε ότι αισθάνθηκε χαρούμενος όταν αγκάλιασε πρώτη φορά τον γιο του και πως θα τον ονομάσουν Κωνσταντίνο.

    «Μακάρι να είναι τυχερός και υγιής αυτό είναι το σημαντικό! Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα και αν δεν γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Μου το είχαν εξηγήσει και στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν είναι ένα πιάτο, δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα! Όταν πήρα για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά αισθάνθηκα υπέροχα, ολοκληρωμένος θα έλεγα.

    Έχω πει και στο παρελθόν πως θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή έξω από τη δουλειά. Είναι προσωπική. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου, φυσικά, πολύ ευχαρίστως να ξέρει όλος ο κόσμος τι κάνω. Το προσωπικό όμως είναι προσωπικό και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στο MasterChef και την τηλεόραση ότι δεν θέλω πολλά πράγματα να τα βγάζω προς τα έξω. Μόνο στους πολύ κοντινούς μας είχαμε γνωστοποιήσει τα πάντα. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη σύντροφο μου και έχουμε αποφασίσει να πούμε το μωράκι μας Κωνστανίνο».