Μπορεί η Rihanna και ο ράπερ – παραγωγός Rakim Nakache Mayers, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα A$AP Rocky, να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ωστόσο η σχέση τους περνάει κρίση. Φήμες θέλουν το ASAP να έχει «κερατώσει» την τραγουδίστρια, με μια σχεδιάστρια μόδας.

  Ο Louis Pisano, ένας influencer και σχολιαστής μόδας που στο Instagram έχει 130 χιλιάδες ακόλουθους και περισσότερους από 19 χιλιάδες στο Twitter, προκάλεσε χαμό τα κοινωνικά δίκτυα με την είδηση αυτή. «Η Rihanna και ο ASAP Rocky χώρισαν. Η Rihanna τον χώρισε αφού τον έπιασε να απατάει με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi», ανέφερε το σχόλιο στον λογαριασμό του @LOUIS_VIA_ROMA.

  Το κείμενο, το οποίο επισημαίνει επίσης ότι η απιστία συνέβη κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, έφτασε σχεδόν τα 17 χιλιάδες likes και κοινοποιήθηκε περισσότερες από 10,6 χιλιάδες φορές. Τα retweets ξεπέρασαν τα 2.400, αλλά οι περισσότεροι από τους fans της δεν μπορούν να το πιστέψουν.

  Αξιοσημείωτο είναι ότι το σκάνδαλο αυτό βγήκε στη φόρα, αφού κυκλοφόρησε μέρος μιας φωτογράφισης για το περιοδικό Vogue, όπου η Rihanna μιλά για την εγκυμοσύνη της. Αν και η φήμη που ξεκίνησε από τον Louis Pisano δεν έχει επαληθευτεί, αποκτά μεγαλύτερη υπόσταση, αν σκεφτεί κανείς ότι Rihanna και η Amina ήταν φίλες.

  Η γυναίκα που φέρεται σήμερα να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν συνεργάτιδα της Fenty. Ένα άλλο σημαντικό σημείο που επισημαίνει ο Pisano είναι ότι η σχέση του ράπερ με την Amina χρονολογείται πολλά χρόνια πριν.

  Η 36χρονη Muaddi, λοιπόν, με καταγωγή από τη Ρουμανία και την Ιορδανία είναι σχεδιάστρια παπουτσιών στη Fenty από το 2020. Είναι σχεδιάστρια και επιχειρηματίας, η οποία σύμφωνα με το hitc.com έχει γίνει η αγαπημένη σχεδιάστρια του Χόλιγουντ για νέα παπούτσια. Είναι γνωστή για τη δημιουργία μιας σειράς παπουτσιών για διασημότητες όπως η Kendell Jenner, η Dua Lipa, η Beyoncé, η Rihanna, η Kylie Jenner και άλλες. Ο Mauddi μεγάλωσε στην Ιταλία και σχεδιάζει παπούτσια από το 2012 σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Amy Schumer: Μιλά για τις απειλές θανάτου που δέχτηκε μετά το αστείο στα Oscars – Τις αποδίδει στον μισογυνισμό

  Cuba Gooding Jr: Ομολόγησε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα – Έχει κατηγορηθεί από 20 συνολικά

  Megan Fox: Κρίση στη σχέση της; Ο φακός την «τσάκωσε» να ενοχλείται από το φιλί του Machine Gun Kelly