Είναι γεγονός πως τους διάσημους του Χόλιγουντ, τους συνοδεύουν φήμες που μάλλον θα ήθελαν να ξεχάσουν. Μία εξ αυτών, αφορά και τη Scarlett Johansson, για την οποία είχε στοχοποιηθεί το 2012. Η ηθοποιός το σχολίασε στο podcast 9 to 5ish with theSkimm, και διεύψεσε κατηγορηματικά πως ισχύει.

  Ο λόγος για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει σεξ σε ένα ασανσέρ, με τον Benicio del Toro, μετά τα βραβεία Oscar. «Υπήρχε μια φήμη που κυκλοφορούσε για πολύ καιρό, που έλεγε ότι έκανα σεξ σε ένα ασανσέρ. Αυτή η ιστορία με ακολουθούσε για χρόνια. Πάντα πίστευα ότι ήταν εξωφρενικό».

  Αυτή η φήμη δεν είναι αλήθεια όπως εξήγησε και μάλιστα αναρωτήθηκε πώς θα μπορούσε να συμβεί. «Πάντα σκεφτόμουν από μέσα μου ότι είμαι ένας άνθρωπος που φοβάται μήπως με πιάσουν να κάνω κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνω. Αυτό λοιπόν έκανε την ιστορία ακόμα πιο παράλογη για μένα».

  Επαγγελματικά, πάντως, η Scarlett έχει δημιουργήσει μια νέα σειρά ομορφιάς. Η ηθοποιός συνεργάστηκε με την Kate Foster Lengyel για μια vegan, φιλική προς το περιβάλλον επωνυμία που ονομάζεται The Outset. Μαζί, δημιούργησαν μια σειρά από έξι προϊόντα χωρίς άρωμα.

  Ενώ η βιομηχανία του κινηματογράφου μπορεί να είναι μια σκληρή, ανταγωνιστική επιχείρηση, η Scarlett είπε ότι ένιωθε ότι την αγκαλιάζει ο κόσμος της ομορφιάς.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Έγινε κι αυτό: Emma Mackey και Margot Robbie θα εμφανιστούν στην ίδια ταινία

  Johnny Depp – Amber Heard: Οι κατηγορίες και η νέα δικαστική διαμάχη

  Με πληροφορίες από Enews