Πίνακας Περιεχομένων
    1. Castlevania
    2. Black Lagoon
    3. My Hero Academia
    4. Neon Genesis Evangelion
    5. The Seven Deadly Sins

    Είναι γεγονός πως το Netflix έχει επενδύσει τους τελευταίους μήνες στο περιεχόμενό του και πλέον βλέπουμε να παίρνουν την κορυφή, σειρές που δεν φανταζόμασταν. Όπως για παράδειγμα το Arcane. Το νέο anime που σε λίγες ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει θετικές κριτικές και να βρεθεί εύκολα στο Νο1 του ελληνικού Netflix.

    Μάλιστα, η σειρά ανανεώθηκε και για 2η σεζόν, με τους Riot Games και Fortiche Productions να φέρνουν α νέα επεισόδια με τους Christian Linke, Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung και Thomas Vu να βρίσκονται στην θέση των εκτελεστικών παραγωγών.

    Ακριβώς επειδή το Arcane μας έκανε να κολλήσουμε, στην online streaming πλατφόρμα, ανακαλύψαμε κι άλλα διαμαντάκια σαν που αξίζουν την προσοχή και τον χρόνο σου. Εμείς σου προτείνουμε τα καλύτερα πέντε.

    Ποιο Squid Game; To Hellbound γίνεται η δημοφιλέστερη σειρά του Netflix μέσα σε ένα 24ωρο

    Castlevania

    Το πιο γνωστό anime στο Netflix, είναι το Castlevania. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα πραγματικά ξέφρενο κυνήγι βρικολάκων-τεράτων που αφήνει τον θεατή εντυπωσιασμένο και το ‘επόμενο επεισόδιο’ να αποτελεί μονόδρομο. Έχει αγωνία και γενικά εθίζεσαι εύκολα.

    Black Lagoon

    Το Black Lagoon εισχωρεί στα άδυτα της μαφίας, ενώ δικαίως θεωρείται επιτυχημένο, μιας και πρόκειται για ένα anime που επιδιώκει να δείξει πώς είναι τα πράγματα στην πλευρά των κακών. Επικεντρώνεται στο στοιχείο πως όλοι κρύβουν έναν δαίμονα μέσα τους που για να συνεχίζουν να ζουν, τον καταπιέζουν όσο γίνεται περισσότερο.

    My Hero Academia

    Εδώ η φάση είναι υπερδύναμη και Άγιος ο Θεός. Η σειρά My Hero Academia ακολουθεί ένα αγόρι που γεννήθηκε χωρίς υπερδυνάμεις, σε έναν κόσμο όμως που το να έχεις υπερδυνάμεις, είναι φυσιολογικό.

    Neon Genesis Evangelion

    Το Neon Genesis Evangelion είναι ένα κλασικό mecha anime από το μακρινό πλέον 1995 και έγινε κυρίως γνωστό, παρόλο που το συγκεκριμένο είδος δεν αρέσει σε αρκετούς, γιατί παρουσιάζει την Αποκάλυψη με έναν πανέμορφο αλλά και λίγο καταθλιπτικό τρόπο.

    The Seven Deadly Sins

    Οι Seven Deadly Sins, μια ομάδας πολύ δυνατών πολεμιστών που υπηρετούσαν το βασίλειο και εξορίστηκαν αρκετά χρόνια πριν για ένα αμάρτημα που είχαν διαπράξει, πρέπει να ξαναβρεθούν για να σώσουν το βασίλειο και να αποδείξουν αν είναι κακοί ή καλοί.