Πίνακας Περιεχομένων
    1. Οι spinoffs σειρές του σύμπαντος των Peaky Blinders

    «Έσκασε» το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη έκτης σεζόν των Peaky Blinders. Μπορεί να έχουν περάσει 2 χρόνια από το τέλος της πέμπτης σεζόν, αλλά επιτέλους νιώθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή της συμμορίας του Μπέρμιγχαμ και στο φινάλε της σειράς.

    Ένα teaser ήταν αναγκαίο…έχουμε σχεδόν ξεχάσει τι είχε γίνει στην προηγούμενη σεζόν. Τι μας γίνεται ξεκάθαρο, λοιπόν, από αυτό το teaser της επιστροφής του Thomas (Cillian Murphy) και γενικότερα όλων των Shelbys στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2022; Η επιστροφή του Tom Hardy στο ρόλο του Alfie Solomons. 

    Ο Thomas λέει χαρακτηριστικά: «Μόλις έγραψα το τελευταίο σου κεφάλαιο» κάτι που πυροδοτεί ακόμα ένα plot twist, όπως έγινε και με τον θάνατο του Alfie. Δεν είχε γίνει γνωστό για το αν θα συμπεριληφθεί στην έκτη και τελευταία σεζόν, αλλά φαίνεται ότι τελικά πήραμε την απάντησή μας και δεν είναι νεκρός όπως πιστεύαμε.

    Ο Solomons εμφανίζεται με πολύ πιο γεμάτη γενειάδα και με ένα δυσοίωνο βλέμμα στο πρόσωπό του, που μας αφήνει με μια απορία για το τι πρόκειται να συμβεί. Μπορεί να είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα βάλει τέλος στην σειρά, ωστόσο το πώς θα συνεισφέρει στο διαβόητο gang των Peaky Blinders του Tommy Shelby δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.

    Αναμένεται να δούμε πώς η σειρά θα καλύψει την απώλεια της Helen McCrory που υποδυόταν την θεία Polly, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ολοκλήρωσε τις σκηνές της πριν φύγει από τη ζωή.

    Οι spinoffs σειρές του σύμπαντος των Peaky Blinders

    Ο δημιουργός της σειράς, ο Steven Night, αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κάνει κάποιες spinoff σειρές για ορισμένους χαρακτήρες στο σύμπαν των Peaky Blinders.

    Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια prequels σε χαρακτήρες που έχουν χαθεί κατά τη διάρκεια της σειράς ή μπορεί στην έκτη σεζόν κάποιοι να καταφέρουν να επιβιώσουν, οπότε η ζωή τους μετά θα είχε ενδιαφέρον.

    Δεδομένου ότι ο Solomons είναι ένας από τους πιο συζητημένους χαρακτήρες στην σειρά. θα είχε νόημα να υπάρξει κάτι έξτρα για αυτόν και την ιστορία του.