Το πολυαναμενόμενο rebook του Sex and the City κυκλοφόρησε με τα πρώτα δύο επεισόδια, τα οποία ίσως και να απογοήτευσαν σε μεγάλο βαθμό τους φανατικούς θαυμαστές. Κι αυτό γιατί με το καλημέρα σας, σκοτώνουν βασικό πρωταγωνιστή και όχι όποιον κι όποιον.

    Το And Just Like That ξεκίνησε με το happily ever after της Carrie και του Mr.Big, μια σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα. Ωστόσο, δεν είχε happy end, μιας από το πρώτο επεισόδιο -διάρκειας 44 λεπτών-, ο μεγάλος έρωτας της Carrie Bradshaw πεθαίνει από καρδιακή προσβολή, μετά από μία ώρα έντονης γυμναστικής.

    Η ίδια μόλις τον αντικρίζει στο μπάνιο του σπιτιού τους, τον παίρνει αγκαλιά και ξεσπάει σε λυγμούς. Αρκετά συγκινητική αυτή η στιγμή, ειδικά όταν ακούγεται and just like that…Big died.

    Ο Chris Noth για τον ρόλο του στο Sex & the City: «Δεν τον είδα ποτέ σαν alpha male»

    Βέβαια, μπορεί να εκπλαγήκαμε με αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο στα social media είχε συζητηθεί αρκετά το ενδεχόμενο ο Big να μας αφήσει χρόνους, από την αρχή κιόλας, αλλά η παραγωγή το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό για τη σειρά.

    Μετά το θανατικό στο rebook, οι φανατικοί θαυμαστές σχολίασαν φυσικά και την απουσία της Samantha, η οποία μετά τον τσακωμό της με την Carrie στη σειρά αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο. Τσακωμένες στη σειρά, τσακωμένες και στην ζωή.