Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τις περίεργες σεξουαλικές διαθέσεις του ηθοποιού Armie Hammer, στην οποία συμμετέχουν η θεία του και δύο από τις πρώην του, επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονταν τον τελευταίο χρόνο. Αρκετές γυναίκες εμφανίστηκαν το 2021 για να μιλήσουν εναντίον του ηθοποιού του «Call Me By Your Name», ισχυριζόμενες ότι ήταν καταχρηστικός και χειριστικός στις σεξουαλικές του σχέσεις.

  Κάποιες τον αποκάλεσαν κανίβαλο, που επίσης συμβάλλουν στην ξαφνική εξαφάνισή του από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες το agency του τον έδιωξε, δεν συμμετείχε σε καμία νέα σειρά/ ταινία και έτσι εξαφανίστηκε. Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το House of Hammer, η Courtney Vucekovich και η Julia Morrison περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την  σχέση τους.

  Τα πράγματα γίνονται πολύ «σκοτεινά» μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ διαβάζονται μηνύματα και αφηγούνται ιστορίες. Συζητούνται ακραία πρότυπα συμπεριφοράς. «Έχω τη φαντασίωση να μου αποδείξει μια γυναίκα την αγάπη της και την αφοσίωσή της δεχόμενη να τη δέσω σε ένα δημόσιο μέρος τη νύχτα, όπου ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα το σώμα της. Και να δω αν θα κάνει σεξ με αγνώστους για χάρη μου» γράφει σε ένα μήνυμα ο ηθοποιός. Η Vucekovich αναφέρει ότι της άφησε ένα χειρόγραφο στο οποίο έγραφε ότι θα τη δάγκωνε παντού, ενώ σε ένα άλλο μήνυμα παραδέχεται ότι είναι κανίβαλος.

  Στα «βίαια βίτσια» του αναφέρεται και η Morrison, που παραθέτει μερικά από τα μηνύματα που της είχε στείλει. «Το στοίχημα που ήθελα να βάλω θα περιλάμβανε να έρθω στο σπίτι σου, να σε ακινητοποιήσω πλήρως δένοντάς σε και να κάνω ό,τι θέλω σε κάθε τρύπα του κορμιού σου μέχρι να τελειώσω μαζί σου».

  Ωστόσο, οι παραγωγοί της Talos Film δεν στοχεύουν μόνο στο Hammer. Εμβαθύνουν στην ιστορία της τρομερά πλούσιας οικογένειας του γενικά, φτάνοντας πίσω στον προπάππου του, Armand Hammer, μια εξαιρετικά σημαντική προσωπικότητα στον 20ο αιώνα.  Για το σκοπό αυτό, συμμετείχε και η θεία του, Casey Hammer, για να καταθέσει στην κάμερα για «τα σκοτεινά, στρεβλά μυστικά της οικογένειας», συμπεριλαμβανομένων, όπως αφήνει να εννοηθεί το trailr, εκείνων του παππού, του πατέρα, του αδελφού και του ανιψιού της.

  Η θεία του υποστηρίζει ότι αυτή την συμπεριφορά την κληρονόμησε, για αυτό και δεν σοκαρίστηκε με αυτά που βγήκαν στην φόρα. Δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο πρώην σταρ του Χόλιγουντ εργάζεται ως πωλητής χρονομεριδίων σε ένα θέρετρο στα νησιά Κέιμαν, έχοντας περάσει ένα διάστημα σε κέντρο απεξάρτησης. Το House Of Hammer κυκλοφορεί στο Discovery+ στις 2 Σεπτεμβρίου.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Ταινίες της εβδομάδας 11/8-17/8: Μια ρομαντική ιστορία του Καστελίτο και ένα αστυνομικό θρίλερ σε προσκαλούν στο σινεμά

  Δε χάνεται με τίποτα: Ξεκίνα σήμερα την κωμική σειρά εποχής που εξέπληξε το κοινό στις ΗΠΑ

  Αύγουστος με Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα