Η 2η σεζόν ήταν μια επιτυχία για τη σειρά Bridgerton. Οι συνδρομητές του Netflix, αν είχαν ενθουσιαστεί μια φορά από την 1η, φαίνεται πως τώρα δεν κρατιούνται για τη συνέχεια. Ξέχασαν και την απουσία του Regé-Jean Page, που τους είχε κάτσει στο λαιμό. Η 3η και η 4η έχουν επιβεβαιωθεί, μαζί και ένα spin off της ιστορίας της βασίλισσας Charlotte. Τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια στο Bridgerton; Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις στα βασικά μας ερωτήματα.

  Αρχικά, όπως ήδη όλοι γνωρίζετε, όσοι παρακολουθείτε τη σειρά για την ακρίβεια, ξέρετε πως κάθε ένα βιβλίο της Julia Quinn πάνω στα οποία βασίζεται το Bridgerton καταπιάνεται με κάθε ένα παιδί από την οικογένεια. Το πρώτο ήταν αφιερωμένο στην Daphne και το δεύτερο στον Anthony. Η 3η σεζόν είναι πιθανό να μην ακολουθήσει τη σειρά των βιβλίων, αλλά αυτό θα το μάθουμε εν καιρώ. Για την ώρα, η Simone Ashley, η οποία υποδύεται τη νέα σύζυγο του Anthony, Kate Sharma, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα επιστρέψει και στον επόμενο κύκλο.

  Αυτό σημαίνει ότι η ιστορία θα επικεντρωθεί περισσότερο στον γάμο της και στον δεσμό τους γενικότερα, πράγμα που δεν είδαμε με τόση λεπτομέρεια στην 2η σεζόν. Φυσικά δεν θα απουσιάζουν οι επιπλοκές και οι ανατροπές στη σχέση τους. «Δεν είναι απλοί άνθρωποι. Ξέρω ότι θα λειτουργήσουν ως μονάδα και ξέρω ότι θα της αφοσιωθεί πλήρως. Στο βιβλίο υπάρχουν τόσα πολλά για το παρελθόν της και το παρελθόν του», αναφέρει η ίδια στο Hollywood Reporter.

  Αβέβαιο παραμένει και το μέλλον της Edwina, την οποία υποδύεται Charitra Chandran. H ίδια πάντως έχει ελπίδες για τη συνέχεια στον χαρακτήρα της. «Προφανώς θέλω η Edwina να βρει την αγάπη, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ πιο σημαντική ιστορία που πρέπει να ειπωθεί πρώτα – και μετά μπορεί να έρθει η αγάπη – η οποία είναι μια ιστορία αυτο-ανακάλυψης», λέει η Chandran. «Ελπίζω, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, να υπάρχει πολύς ενθουσιασμός και περιπέτεια για την Edwina».

  Όσο τα ρομάντζα της οικογένειας Bridgerton συνεχίζονται, εκείνη που έχει σταθερή πορεία είναι η Lady Whistledown, πιο γνωστή ως Penelope Featherington (που υποδύεται η Nicola Coughlan). Η αναγνώριση της ταυτότητας της από την Eloise, την κολλητή της, ίσως φέρει ανατροπές. «Είμαι βαθιά περίεργη», λέει η Coughlan για το πού θα την οδηγήσει το ταξίδι της Lady Whistledown. «Αυτό που πέρασε, φαντάζομαι ότι θα τη σκλήρυνε. Αυτή η σεζόν, ήταν σαν ένα ταξίδι όπου βλέπεις την επιτυχία του πώς η Whistledown την επηρεάζει με τρόπους που δεν αντιλαμβάνεται. Νομίζω ότι έχει γίνει λίγο αλαζονική και έχει πραγματικά ανάγκη από τον έπαινο της Eloise» και πρόσθεσε:

  «Νομίζω ότι έχει πέσει όσο πιο χαμηλά μπορούσε να φτάσει. Χάνει την Eloise και τον Colin. Η Whistledown είναι το μόνο που έχει. Φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον, όπου τη βλέπουμε να ξεκινά από την τρίτη σεζόν».

  Όσον αφορά τον Colin και την Eloise όμως, μεταξύ τους δεν έχουν τελειώσει. Σύμφωνα με τα βιβλία, στο τέταρτο συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν τη δική τους ιστορία αγάπης. «Νομίζω ότι έχουν τεθεί τα θεμέλια για αυτό και νομίζω ότι ήταν πολύ ωραίο να το εξερευνήσω σε μια πολύ μακροσκελή κλίμακα», λέει ο Luke Newton που τον υποδύεται. «Είναι πολύ ωραίο να αναπαριστάς διαφορετικές ιστορίες αγάπης και να βλέπεις πώς αυτοί οι δύο καλύτεροι φίλοι, σταδιακά, ελπίζουμε, ίσως θα ερωτευτούν. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος να δω τι φέρνει το μέλλον και πόσο ακόμα μπορεί να μείνει ο Colin χωρίς να δει τι είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια του, πραγματικά».

  Στο μεταξύ, η Eloise, την οποία υποδύεται η Claudia Jessie, ανακαλύπτει τον έρωτα στην 2η σεζόν. Φαίνεται πως ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις φεμινιστικές της απόψεις να γίνονται πράξη.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Γιατί τα δράματα εποχής έγιναν ξανά δημοφιλή;

  Marilyn Monroe: Νέο ντοκιμαντέρ επιβεβαιώνει ένα κρυφό «οικογενειακό μυστικό» – Ποιος ήταν ο βιολογικός της πατέρας