Εκεί που οι περισσότεροι φανατικοί θαυμαστές της σειράς Lucifer, περίμεναν να γίνει διαθέσιμη στο Netflix η τελευταία σεζόν το 2022, η πλατφόρμα τελικά τους την έσκασε και έκανε την έκπληξη. Με ένα βίντεο στο Youtube, έγινε η επίσημη ανακοίνωση των νέων επεισοδίων, που θα κάνουν πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου 2021

    Με κέφι και πολλή συγκίνηση θα μας αποχαιρετήσει καταπώς φαίνεται ο Lucifer, αφού το κεφάλαιο αναμένεται να κλείσει σαν ένα ερωτικό γράμμα. Ο Joe Henderson, co-showrunner της σειράς, όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά, πρόκειται να είναι μια εκρηκτική σεζόν. «Η 6η σεζόν θα είναι το γράμμα αγάπης, το ραβασάκι αν θέλετε, προς την ίδια τη σειρά. Και καταφέραμε μια ομαλή προσγείωση (για το φινάλε). Πραγματικά το πιστεύω».

    Ο Ildy Modrovich, με τη σειρά του δήλωσε πως «το φινάλε θα σας κλέψει τις καρδιές με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να πω, και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Εμείς είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι»

    Παράλληλα έχει γίνει γνωστό ότι στην τελευταία σεζόν του Lucifer θα δούμε και τους ηθοποιούς Chris Coy, Rob Zabrecky, Merrin Dungey, Brianna Hildebrand και Mady June Turpin.

    Να σημειωθεί πως από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν, ο Tom Ellis ανέβασε φωτογραφία που έχει προκαλέσει ερωτήματα. Ο ίδιος απεικόνιζεται ως Lucifer δίπλα σε ένα DeLorean. Ενδεχομένως, ο πρωταγωνιστής να έχει κάποιες τάσεις για ταξίδια στο χρόνο αλά «Back to the Future». Μόνο η λεζάντα του Ellis αναφέρει πως «Έρχονται καλά πράγματα».