Πίνακας Περιεχομένων
  1. Θα έχουμε 3η σεζόν στο Mindhunter;

  Το Netflix κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, ωστόσο ουκ ολίγες φορές μας έχει απογοητεύσει. Όπως για παράδειγμα. σεζόν που σταμάτησε να ανεβάζει αφήνοντας στη μέση μια σειρά (bold type ας πούμε) ή σειρές που έκοψε (ενώ κάποιες άλλες συνεχίζουν χωρίς λόγο και αιτία) ενώ έκαναν επιτυχία. Στη δεύτερη λίστα, βρίσκεται και το Mindhunter.

  Βασίζεται στο βιβλίο του 1995 Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, γραμμένο από τους John E. Douglas και Mark Olshaker.

  Το Mindhunter στην αρχή έδινε ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν ήμασταν σίγουροι αν μας άρεσε ή όχι. Στην πορεία, αντιληφθήκαμε πως ήταν αδύνατο να ξεκολλήσουμε. Ο David Fincher και ο Joe Penhall, οι δύο δημιουργοί της σειράς, κατάφεραν να δημιουργήσουν με δύο σεζόν, ένα ψυχολογικό θρίλερ που έκανε όμως τη διαφορά ανάμεσα στα υπόλοιπα. Το γεγονός ότι βασίζεται σε πραγματικές συνεντεύξεις κατά συρροή δολοφόνων, με σκοπό να βοηθήσουν την νεοσύστατη ομάδα του FBI να σκιαγραφήσει τα προφίλ τους, αποτρέποντας εγκλήματα παρόμοια στο μέλλον, σε ιντριγκάρει θέλοντας και μη.

  Έχει ενδιαφέρον να μαθαίνεις πως σκέφτονται οι δολοφόνοι, τι τους οδήγησε στα αποτρόπαια εγκλήματα, τι ήταν εκείνο που ξεκλείδωσε αυτήν την πόρτα στο μυαλό τους. Είναι πολλά αυτά που δίνει το MindHunter.

  Ταυτόχρονα, οι ντετέκτιβ Holden Ford και Bill Tench έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους. Ο ένας κόβει ο άλλος ράβει. Συμπληρώνουν με επιδέξιο τρόπο τα κένα του ενός και του άλλου. Ο πρώτος είναι ντετέκτιβ του FBI που μπορεί εύκολα να μπλέξει, από το βλέμμα του και μόνο. Ο δεύτερος, από την άλλη, κουβάλει μεγάλη πείρα στις πλάτες του.

  Θα έχουμε 3η σεζόν στο Mindhunter;

  Το Mindhunter κόπηκε και η 3η σεζόν δεν ήρθε ποτέ. Ο λόγος; Η ακριβή παραγωγή. Σχεδόν η πλειοψηφία των συνδρομητών απογοητεύτηκε με αυτή την απόφαση. Ωστόσο, στα καλά νέα της ημέρας, ο Jonathan Groff (υποδύεται τον Holden Ford) άφησε υπόνοιες πως ίσως και να επιστρέψει η σειρά με νέα επεισόδια.

  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Jimmy Fallon, o ηθοποιός ρωτήθηκε τι ήταν πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί: Frozen 3 ή Mindhunter 3; Ο ίδιος απάντησε:«Αισθάνομαι ότι, παρόλο που αυτά τα έργα φαίνονται πολύ διαφορετικά, το Frozen και το Mindhunter, νιώθω ότι ένα τρίτο Frozen και μια τρίτη σεζόν του Mindhunter είναι εξίσου δυνατά».

  Να σημειωθεί πως ο δημιουργός της σειράς David Fincher είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη το 2020, πως δεν βιάζεται να φέρει ξανά μια 3η σεζόν στο Mindhunter. «Ακούστε, για την τηλεθέαση που είχε, ήταν μια ακριβή εκπομπή. Συνέχισε λέγοντας ότι η δημιουργία της σειράς ήταν μια δουλειά-μαμούθ και χρειάστηκε πολύ χρόνο και προσπάθεια, λέγοντας ότι θα περνούσε περίπου επτά μήνες το χρόνο για να τη φτιάξει.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Stranger Things: Τι κοινό έχει η 4η σεζόν με το Game of Thrones;

  Dirty Lines: Η νέα σειρά του Netflix ζωντανεύει το Άμστερνταμ του 1980 – Πώς ξεκίνησε η πρώτη ροζ τηλεφωνική γραμμή στην Ευρώπη

  Με πληροφορίες από LadBible