Στην μέση έμεινε η παραγωγή του Pearl, της animated σειράς που υπογράφει η Megkan Markl για λογαριασμό του Netflix καθώς η πλατφόρμα-κολοσσός ακυρώνει την κυκλοφορία του «για να περιορίσει τα κόστη».

  Το Netflix «ματώνει» τον τελευταίο μήνα καθώς μετά την αλλαγή της συνδρομής του και την αφαίρεση της δυνατότητας μοιράσματος του λογαριασμού, εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές έκλεισαν τα προφίλ τους.

  Η Archewell Productions, η εταιρία παραγωγής του Πρίγκηπα Harry και της Meghan Markl ανακοίνωσε το περσινό φθινόπωρο πως θα κυκλοφορήσει το Pearl σε συνεργασία με το Netflix. Η 40χρονη θα εκτελούσε χρέη παραγωγού στην animated σειρά όπου θα βλέπαμε την πρωταγωνίστρια, ένα 12χρονο κορίτσι να λαμβάνει πολύτιμα μαθήματα από εμβληματικές γυναικείες φιγούρες της ιστορίας.

  Ωστόσο, η ευρύτερη συνεργασία του Netflix με την Archewell Productions συνεχίζεται, αφού θα προβληθεί κανονικά το επερχόμενο ντοκυμαντέρ Heart of Invictus που αφορά έναν φιλανθρωπικό αγώνα για βετεράνους του πολέμου που διοργανώνεται από τον Harry.

  Το Pearl δεν είναι η μόνη animated σειρά που «κόβει» το Netflix, καθώς και τα πολυαναμενόμενα Dino Daycare και Boons and Curses, ακυρώθηκαν επίσης.

  Tα επίσημα στοιχεία που μοιράστηκε το Netflix μαρτυρούν πως 200.000 συνδρομητές άφησαν την πλατφόρμα το πρώτο τρίμηνο του 2022 ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αγγίξει και τα 2 εκατομμύρια μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Θα σωθεί το Netflix; 6 πολλά υποσχόμενες σειρές που θα δούμε μέσα στο 2022

  Συνεχίζεται η πτώση της DC – Άλλες δύο τηλεοπτικές σειρές της ακυρώνονται

  The Invisible Pilot: Η ζωή του πιλότου που προσποιήθηκε την αυτοκτονία του – Η σχέση του με τον Escobar και η σύλληψη