Η πολυαναμενόμενη 5η σεζόν του The Crown, είναι διαθέσιμη στο Netflix και μια πρώτη εικόνα στις κριτικές υπάρχει, αλλά θα μιλήσουμε εκτενέστερα γι’αυτή σε άλλο κείμενο. Σε αυτό, θα εστιάσουμε σε μια «ηχηρή» απουσία, αυτή του Σπύρου Μπιμπίλα.

    Γνωρίζαμε πως ο πρόεδρος του ΣΕΗ υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση στη σειρά, ωστόσο δεν το είδαμε πουθενά. Κι αυτό γιατί, όπως ενημερώθηκε από την casting director της σειράς, οι σκηνές ήταν τόσες πολλές που χρειάστηκε να γίνει δεύτερο μοντάζ και να διαγραφούν πλάνα.

    Έτσι δεν θαυμάσαμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη σκηνή που θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση την ώρα που υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα με τα δύο παιδιά τους, στη θαλαμηγό «Alexander» το καλοκαίρι του 1992 στην Ιταλία. Παρόλα αυτά, το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα εμφανίστηκε κανονικά στους τίτλους του πρώτου επεισοδίου.

    «Για αυτόν τον ρόλο η αλήθεια είναι ότι δόθηκε μεγάλη έκταση, αλλά ουσιαστικά είναι ένας μικρός ρόλος στη σειρά The Crown. Υποδύομαι τον Λάτση στη θαλαμηγό του Ωνάση, το γύρισμα έγινε στη θαλαμηγό Christina O. Παίζω για πέντε λεπτά έναν μικρό ρόλο, αλλά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη και διεθνής παραγωγή. Είναι σημαντικό για έναν Έλληνα να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να σηματοδοτήσει την καριέρα μου. Απλώς, υπάρχει η αίγλη του ότι παίζεις στο Netflix» είπε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του στο okmag, ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας για τον ρόλο του.

    Διαβάστε ακόμη: Γιατί το Inside Man είναι η πιο must watch σειρά του Netflix: 4 επεισόδια διαλεύκανσης εγκλημάτων και μια τεράστια ανατροπή