Η Sienna Miller, που πρωταγωνιστεί στην σειρά του Netflix, Anatomy of a Scandal, παραχώρησε συνέντευξη στην Guardian και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Jude Law, που την προστάτευσε από πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον Harvey Weinstein. «Ήμουν η κοπέλα του Jude, και προφανώς αυτό με προστάτευε», είπε χαρακτηριστικά.

  Ειδικότερα, η ηθοποιός δήλωσε πως ο Weinstein της έχει ασκήσει λεκτική βία για την κοινωνική ζωή της εκτός πλατό, λέγοντας πως: «Έκανα πρόβα μία μέρα με τον Steve Buscemi και ο Harvey με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να με δει στο γραφείο του. Του είπα “Κάνω πρόβα”. Και μετά ούρλιαξε “Τώρα” και μου έστειλε ένα αυτοκίνητο» και πρόσθεσε:

  «Με έβαλε να κάτσω στο γραφείο του και μου είπε “Δεν πρόκειται να κάνεις γ@@@@@@@@ εξόδους πια, δεν θα διασκεδάζεις”. Περνούσα καλά και κατάφερνα να είμαι στην ώρα μου στη δουλειά. Κι εκείνος στεκόταν πάνω από το κεφάλι μου ενώ εγώ καθόμουν στην καρέκλα με τα χείλη μου να τρέμουν κι έπειτα κοπάνησε την πόρτα κι εγώ έβαλα τα κλάματα».

  Ο Weinstein επέστρεψε και της είπε: «Είναι επειδή είμαι γ@@@@@@@ περήφανος για σένα», χτυπώντας την πόρτα πίσω του. Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός ανέφερε ότι αντιμετώπισε όλο το σκηνικό σαν τελετή ενηλικίωσης. «Δεν ήσουν στα αλήθεια μυημένος μέχρι να σε κάνει να κλάψεις ο Weinstein». «Φανταζόμουν ότι έτσι είναι οι παραγωγοί του Χόλιγουντ. Ειλικρινά ένιωθα ότι μου έδωσε την μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Ένιωθα ευγνωμοσύνη. Δεν τον φοβόμουν», αποκάλυψε.

  Η Sienna Miller μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν γνώριζε για τους βιασμούς, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί ποτέ ανήθικη πρόταση. «Δεν ήξερα ότι βίαζε ανθρώπους. Μου ζήτησε μία φορά να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κι έφερα μαζί μου τους άλλους παραγωγούς και ήταν αθώο», είπε. «Ποτέ δεν έχω δεχτεί κάποια ανήθικη πρόταση από κάποιον για κάποια δουλειά», συμπλήρωσε.

  Με πληροφορίες από Guardian

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  The Batman 2: Ο σκηνοθέτης Matt Reeves επιβεβαιώνει ότι έρχεται το sequel της ταινίας

  Οι celebrities που τάσσονται υπέρ του Johnny Depp