Τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε γνωστό club στην Παραλία Κατερίνης, όπου εμφανιζόταν ο Snik, έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς παρεκτράπηκε η κατάσταση, που μετέτρεψε το μαγαζί σε ρινγκ. Στον καβγά μετείχε και ο Snik, ο οποίος λέγεται ότι χτύπησε με γροθιά κάποιον από την αντίπαλη παρέα. Τώρα εξηγεί τον λόγο, λέγοντας ότι δεν θα καθόντουσαν με «σταυρωμένα χέρια».

  «Ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», είπε ο τράπερ σε βίντεο που ανέβασε. Ο ίδιος ανέφερε ότι ενώ τραγουδούσε, τον προκάλεσαν πετώντας μπουκάλια.

  «Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα», είπε.

  Ωστόσο, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, όλα ξεκίνησαν όταν ο Snik άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας. Κατά λάθος έβρεξε μια παρέα που βρισκόταν από κάτω. Ένας άνδρας από την παρέα αντέδρασε και πήρε ένα μπουκάλι σαμπάνιας, με το οποίο έλουσε τον Snik. Στο βίντεο φαίνεται κι ο «YT» που είναι μαζί με τον Snik να ανοίγει την σαμπάνια και να βρέχει τον κόσμο που ήταν μπροστά, ενώ το ίδιο κάνει κάποιος από κάτω.

  Του έκαναν νόημα να σταματήσει να τους βρέχει, όταν ένας άλλος στην σκηνή πήρε ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό και το πέταξε προς τον κόσμο. Τότε ο Snik κατέβηκε από την σκηνή και το μαγαζί μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

  Από τα σκαμπό και τα ποτήρια που εκτοξεύθηκαν τουλάχιστον 6 άτομα συνολικά χρειάστηκε να διακομισθούν στο νοσοκομείο. Τα 4 από αυτά επέστρεψαν στο σπίτι τους μόλις τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι άλλοι 2 παρέμειναν για περαιτέρω εξετάσεις. Ανάμεσα τους βρισκόταν και μια ανήλικη.

  @siscos_ How it was started #fy #mpesfy #mpesfypgamw #μπεςφοργιουγαμω #snik #viral #trap ♬ πρωτότυπος ήχος – Εμμανουηλ Σισκος Γολ