Τις τελευταίες μέρες, έγινε μεγάλος λόγος για την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor του ΣΚΑΙ. Οι φήμες εν τέλει επιβεβαιώθηκαν, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, το γνωστό μοντέλο θα κάνει εμφάνιση στο reality επιβίωσης τη Δευτέρα και η αμοιβή που θα λαμβάνει ανέρχεται στα 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

    Ακόμη δύο νέοι παίκτες ετοιμάζονται να επισκεφθούν τον Άγιο Δομίνικο.  Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος θα κερδίζει για τη συμμετοχή του, 8.000 ευρώ την εβδομάδα καθώς και τον τραγουδιστή Σάκη Αρσενίου, που θα παίρνει 6.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα στο παιχνίδι.

    Σάκης Αρσενίου

    Survivor

    Άρης Σοϊλέδης

    Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν οι τρεις παίκτες θα μπουν με την ομάδα των Διάσημων ή αν η είσοδος τους θα σημάνει και την αλλαγή των ομάδων με μίξη Διάσημων και Μαχητών για να σχηματιστούν η Κόκκινη και η Μπλε Ομάδα. Σε κάθε περίπτωση προκαλεί έκπληξη το πόσο που λέγεται ότι θα πάρει ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς δεν είναι σε καμία περίπτωση όνομα πρώτης γραμμής και απέχει σε δημοφιλία και αναγνωρισιμότητα από τον Βαλάντη που λέγεται ότι έπαιρνε τα ίδια. Σίγουρα δεν πρόκειται για πρόσωπο πιο γνωστό από τον Σάκη Αρσενίου για παράδειγμα. Εφόσον το ποσό του ισχύει, τότε ίσως δούμε κι έναν ρόλο που θα υποδυθεί για να δημιουργήσει ίντριγκα.