Η παιδική πλατφόρμα Roblox έκανε μια δυσάρεστη εμφάνιση στην πρεμιέρα του ριάλιτι του Hulu, The Kardashians. Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε στις 14 Απριλίου, ο εξάχρονος γιος της Kim Kardashian, Saint West, βρίσκει μια διαφήμιση στη Roblox με το sex tape της.

  Στη συνέχεια, η Kim είπε ότι το διαφημιζόμενο παιχνίδι ισχυρίστηκε ότι είχε επιπλέον ακυκλοφόρητα πλάνα της σεξουαλικής της ταινίας, το 2007. Την Παρασκευή, ένας εκπρόσωπος της Roblox επιβεβαίωσε την ύπαρξη του παιχνιδιού, αλλά σημείωσε ότι «το βίντεο που αναφέρεται δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο στην πλατφόρμα μας» και έδιωξε τον προγραμματιστή της «που ενεπλάκη στο περιστατικό».

  Πηγή κοντά στις Kardashians ανέφερε πως η σκηνή αυτή δεν ήταν ψεύτικη, όπως αναφέρει το BBC. Ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής της Roblox, γνωστός ως Zomebody, είπε στο BBC News: «Οι πιθανότητες σε ένα παιχνίδι όπως αυτό είναι αστρονομικά μικρές.

  «Υπάρχουν δύο πιθανοί τρόποι για τον Saint να βρει ένα τέτοιο παιχνίδι – είτε αυτός είτε η οικογένεια έψαξε ενεργά (ή ακόμα και δημιούργησε) ένα τέτοιο παιχνίδι είτε κάποιος άλλος στην ομάδα των συνομηλίκων του το δημιούργησε και μετά το μοιράστηκε απευθείας με το αγόρι».

  Στο επεισόδιο, η Kim Kardashian τηλεφώνησε στον Ye για να του πει τι συνέβη. «Ο Saint ήταν στο Roblox και βρήκε ένα παιχνίδι που κάποιος έφτιαξε από το Roblox και έλεγε “Kim’s New Sex Tape”». Παρά τις απογοητεύσεις της, η Kardashian τελειώνει το επεισόδιο με αποφασιστικότητα: «Έχω όλο τον χρόνο, όλα τα χρήματα και όλους τους πόρους για να τα κάψω όλα στο γαμημένο έδαφος».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Bill Murray: Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά – «Πάγωσαν» τα γυρίσματα της ταινίας Being Mortal

  Johnny Depp & Amber Heard: Η απόλυτη τοξική σχέση – Πινγκ πονγκ κατηγοριών στο δικαστήριο

  Netflix: O πρώην που μένεις μαζί του από «συνήθεια» – Γιατί η πτώση του ήταν αναμενόμενη