Τα νέα μέτρα φαίνεται να έχουν ήδη δημιουργήσει προβλήματα στο χώρο της ψυχαγωγίας, καθώς από σήμερα οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε θέατρα και κινηματογράφους, ούτε με rapid test. Ο Άρης Σερβετάλης για παράδειγμα αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος», καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

    Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο «Κιβωτός», κατέβηκε, μετά από αυτή την ηχηρή αποχώρηση. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε χθες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Άρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στον «Ρινόκερο» και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών.

    Μετά τα πρώτα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι, όταν η είσοδος στους ανεμβολίαστους επιτρεπόταν με rapid test, είχαν πει με τους παραγωγούς ότι ξεκινούν, ανεβαίνει η παράσταση και βλέπουν.