Αφού δοκίμασε τα κείμενά του με επιτυχία σε μπαράκια, καφέ, open mic και φεστιβάλ, και έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα λόγω lockdown και περιορισμών, είναι έτοιμος για το επόμενο, μεγάλο βήμα: Ο Μιχάλης Σεβαστέρης, έρχεται στο Θέατρο Άβατον με την πρώτη ολοκληρωμένη σόλο παράστασή του «Είμαι Βίγκαν», διακωμωδώντας τις τραγικές καταστάσεις που πέρασε ως παιδί, έφηβος, ενήλικας και που ακολουθώντας την μαθηματική ακολουθία, θα περάσει και σαν γέρος. Γεγονότα που τον σημάδεψαν και τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα: Ένας πολύ ξεχωριστός, φωτεινός, γεμάτος χιούμορ νέος άνθρωπος. Και vegan.

  Στο stand-up show του «Είμαι Vegan» θα μοιραστεί, μεταξύ άλλων, τις περιπέτειές του ως vegan:

  • Να βρει κοπέλα
  • Ν’ αποκτήσει φίλους
  • Να επιβιώσει σε ελληνικό εστιατόριο
  • … και σε γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 39 €
  • Να εξημερώσει τον θείο του

  Eνώ θα αποκαλύψει με τι κόλπο κατόρθωσε να κάνει τη γιαγιά του βίγκαν (οι κρεατοβιομηχανίες τον μισούν!)

  Εντελώς ακίνητος για 60’ επί σκηνής, με poker face και ταυτόχρονα κωμικός. Με μια πρώτη ματιά, κάτι δεν πάει καλά στην εξίσωση.

  Και όμως, ο Μιχάλης Σεβαστέρης -επαγγελματίας παίκτης πόκερ- προσεγγίζει το stand up με μια φρέσκια, ανατρεπτική ματιά. Μπορεί το ανέκφραστο πρόσωπό του και η έλλειψη κινήσεων να καθιστούν δύσκολο να καταλάβει κανείς τι σκέφτεται, τι έχει στο μυαλό του, αλλά είναι το κείμενό του αυτό που -ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής – υπόσχεται μια βραδιά ανακουφιστικού γέλιου, αισιοδοξίας και ανεμελιάς, κόντρα στις σκοτεινές εποχές που ζούμε.

  Είμαι Vegan

  Πού: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Κεραμεικός.
  Πότε: Από τις 11 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή έως τις 20 Μαΐου (πλην της Παρασκευής 15/4)
  Εισιτήριο: 10 € (τα 30 πρώτα εισιτήρια κάθε παράστασης με μειωμένη τιμή 8 €)
  Προπώληση: viva.gr ή εδώ

  Πρεμιέρα: 11 Μαρτίου 2022