Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Trannos συνελήφθη για οπλοκατοχή και φαίνεται πως το πάθημα δεν του έγινε μάθημα, αφού σήμερα είχε νέα μπλεξίματα με τον νόμο, για τον ίδιο λόγο. Ειδικότερα, ο τράπερ εντοπίστηκε να έχει παράνομα στην κατοχή του ένα όπλο και έναν αστυνομικό φάρο που τοποθετείται στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο έλεγχος έγινε στις 04:15 τα ξημερώματα στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ σταμάτησαν δύο ύποπτα οχήματα. Στο ένα επέβαινε ο Trannos, ενώ συνολικά ήταν δύο αλλοδαποί και δύο Έλληνες.

    Διαβάστε ακόμη: Έξαλλος ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη Λένα Δροσάκη στη δίκη του – Ο λόγος που προκάλεσε την αντίδρασή του

    Στην κατοχή του ο τράπερ είχε ένα πιστόλι Glock, χωρίς τη νόμιμη άδεια, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο, με τη δίκη του να παίρνει αναβολή για τις 9 Δεκεμβρίου.

    Σημειώνεται πως την πρώτη φορά, ο τράπερ είχε συλληφθεί στο Μπουρνάζι και είχε υποστηρίξει πως το όπλο το είχε για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ, που όμως ακυρώθηκε. Τότε καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή.