Τα τελευταία χρόνια, η Nicole Kidman βρίσκεται στα καλύτερά της, όσον αφορά την καριέρα της. Η ηθοποιός απολαμβάνει πραγματικά τις δουλειές που επιλέγει, με τις περισσότερες να γίνονται επιτυχίες, όπως φυσικά το Big Little Lies.

    Εν αναμονή του Northman και του Roar, με πρωταγωνίστρια τη Kidman, η πλατφόρμα Hulu κυκλοφόρησε τη νέα δραματική σειρά Nine Perfect Strangers, με σεναριογράφο τον David E. Kelley. Ο David βρίσκεται και πίσω από την επιτυχία του Big Little Lies, που τον έκανε να βρίσκεται στο επίκεντρο. 

    Το Nine Perfect Strangers βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Liane Moriarti. Όπως συνέβη και στο Big Little Lies, το πάντρεμα του θρίλερ με το μαύρο χιούμορ δεν θα απουσιάζει και από το νέο του project. Η πλοκή της ιστορίας καταπιάνεται με ένα ιδιαίτερο σπα, με διευθύντρια μια Ρωσίδα η οποία υπόσχεται να λυτρώσει εννέα ταλαίπωρους ανθρώπους που βιώνουν βάσανα και άγχος στην καθημερινή τους ζωή.

    Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί όμως, δεν είναι συμβατικοί. Όπως δείχνει και το trailer, οι καλεσμένοι της Ρωσίδας μπαίνουν ακόμα και σε τάφους προκειμένου να ιαθούν και να αναζωογονηθούν. Κι όλα αυτά σε 10 ημέρες μόνο.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου και θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια.