Το Nobu είναι εδώ και δεκαετίες πια, ένα διεθνές brand με επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει συνώνυμο, μεταξύ άλλων, του fine dining και της άριστης φιλοξενίας. Τα Nobu ξενοδοχεία επεκτείνονται σε όλο τον κόσμο και το Ημεροβίγλι στη Σαντορίνη είναι η νέα προσθήκη σε αυτή τη μεγάλη αλυσίδα των 26 ξενοδοχείων που ενώνουν την Ιαπωνία με το Περού.

    Η MonteRock International σε συνεργασία με την Epoque Collection με υπερηφάνεια παρουσιάζουν το Nobu Hotel and Restaurant Santorini, που θα ανοίξει τις πόρτες του την άνοιξη του 2022. Η διεθνής lifestyle ξενοδοχειακή αλυσίδα Nobu Hospitality, που ιδρύθηκε από τους Nobu Matsuhisa, Robert De Niro και Meir Teper και διαθέτει χαρτοφυλάκιο με 26 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, εμπιστεύεται την Ελλάδα για πρώτη φορά και επιλέγει ως έδρα της ένα κορυφαίο προορισμό της, το μαγευτικό Ημεροβίγλι.

    Το boutique ξενοδοχείο υπόσχεται να σαγηνεύσει και τις πέντε αισθήσεις: το εστιατόριο στεγάζει μια γαστριμαργική εμπειρία όπως της αρμόζει, σερβίροντας signature ιαπωνική-περουβιανή fusion κουζίνα. Η πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων χαρίζει απλόχερα θέα στο πορφυρό του διάσημου ηλιοβασιλέματος του νησιού. Τα πολυτελή δωμάτια και οι βίλες με ιδιωτική πισίνα γίνονται κατάφύγιο, χαρίζοντας πανοραμική θέα τόσο στην πολυφωτογραφημένη Καλντέρα, όσο και το Αιγαίο Πέλαγος. Το γυμναστήριο και το πλήρως εξοπλισμένο spa αποτελούν όαση ευεξίας.

    «Οι συνεργασίες κερδίζονται μέσα από την εμπιστοσύνη και δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη μακροπρόθεσμη συμπόρευσή μας με το Nobu brand και την από κοινού επέκταση στον κλάδο της φιλοξενίας. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σαντορίνης, βρήκαμε ένα ασύγκριτης ομορφιάς φόντο όπου το brand μπορεί να αποτυπωθεί σε όλες του τις εκφάνσεις.

    Είμαστε, επίσης, χαρούμενοι που η υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος στη χώρα που γέννησε την φιλοξενία γίνεται μέσα από τη συνεργασία μας με την Epoque Collection, μια νέα και επιτυχημένη εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Η MonteRock International θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα και συνέπεια να επενδύει στην Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό», δηλώνει ο Alfredo Longo, Διευθύνων Σύμβουλος της MonteRock International.

    «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στη δημιουργία του πρώτου Nobu Hotel and Restaurant στο νησί της Σαντορίνης. Η συνεργασία μας με τη MonteRock International, ενός ομίλου με διεθνή παρουσία στο χώρο των επιχειρήσεων και της φιλοξενίας, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι το νέο αυτό project έρχεται για να χαράξει ένα νέο, μοναδικό δρόμο στον τρόπο που εγχώρια αντιλαμβανόμαστε τα Boutique ξενοδοχεία και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ξεχωρίζοντας όχι μόνο λόγω ονόματος, αλλά και για το design, τη θέση, το τοπίο και το service του», δηλώνει ο Δήμος Στασινόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Epoque Collection.