Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ikos Resorts – Τα ελληνικά ξενοδοχεία που πρωταγωνιστούν στις λίστες του Trip Advisor
  2. Άρωμα Ελλάδας και στην κατηγορία «Μικρά Ξενοδοχεία»
  3. Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις για τα ξενοδοχεία της χώρας μας στο Trip Advisor

  Οχτώ ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται στις λίστες του Trip Advisor με τα top καταλύματα για το 2022. Μάλιστα, ένα από αυτά, το Ikos Aria της Κω κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας για τα Top All Inclusive ξενοδοχεία όλου του κόσμου για το 2022. Ήταν επόμενο η ελληνική φιλοξενία να φέρει τα ξενοδοχεία της χώρας σε πολλές τέτοιες λίστες, καθώς ο τουρισμός είναι από τα δυνατά «ατού» της χώρας μας.

  Ακόμη, δύο από αυτά βρίσκονται στην πιο σημαντική λίστα, αυτή με τα 25 Top ξενοδοχεία του κόσμου, κάθε κατηγορίας. Το ένα είναι το αγαπημένο των χρηστών Ikos Aria στην Κω, το οποίο ψηφίστηκε ως το 3ο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο ενώ λίγο πιο κάτω στην 11η θέση βρίσκεται και το Ikos Dassia.

  Οι λίστες προκύπτουν μετά από ψηφοφορίες των ίδιων των χρηστών του Trip Advisor.

  Ikos Resorts – Τα ελληνικά ξενοδοχεία που πρωταγωνιστούν στις λίστες του Trip Advisor

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ikos Resorts (@ikosresorts)

  To Ikos Aria που βρίσκεται στην Κω κατάφερε να φέρει τις υψηλότερες διακρίσεις για την χώρα μας. Έλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Top ξενοδοχεία στον κόσμο, την 1η θέση στην κατηγορία all-inclusive, την 1η θέση στην κατηγορία ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα και άλλη μία 1η θέση στην κατηγορία luxury ξενοδοχεία.

  Ακόμη, άλλο ένα ξενοδοχείο του ομίλου Ikos Resorts, το Ikos Dassia στην Κέρκυρα είναι το 11ο στην κατηγορία Top ξενοδοχεία στον κόσμο, το 6ο στην κατηγορία all inclusive και 11ο στην κατηγορία luxury, σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του Trip Advisor.

  Tο Ikos Dassia στην Κέρκυρα.

  Ακόμη, οι διακρίσεις για τα Ikos Resorts δεν τελειώνουν εδώ καθώς το Ikos Olivia αναδείχθηκε 12o καλύτερο στην κατηγορία all inclusive και 11o στην κατηγορία ξενοδοχεία δίπλα στο νερό.

  Ποια είναι τα καλύτερα ρομαντικά ξενοδοχεία της Ελλάδας που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο;

  Δύο ελληνικά ξενοδοχεία διακρίθηκαν και στην κατηγορία των καλύτερων ρομαντικών ξενοδοχείων στον κόσμο. Στη θέση 7 της σχετικής λίστας βρέθηκε το Anastasis Apartmentes & Spa στη Σαντορίνη και στη 19η το Lindos Blu Luxury Hotel & Suite στη Ρόδο.

  Anastasis Apartments & Spa, Σαντορίνη

  Lindos Blu Luxury Hotel & Suite, Ρόδος

  Άρωμα Ελλάδας και στην κατηγορία «Μικρά Ξενοδοχεία»

  Ανάμεσα στα Top μικρά ξενοδοχεία του κόσμου βρέθηκαν τα: Anastasis Apartments & Spa στη Σαντορίνη και Porto Klaras Suites & Studios στην Κύθνο, στη 12η και 13η θέση αντίστοιχα.

  Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις για τα ξενοδοχεία της χώρας μας στο Trip Advisor

  Ασφαλώς, ελληνικά ξενοδοχεία έκαναν αισθητή την παρουσία τους και σε άλλες λίστες. Στην κατηγορία ξενοδοχεία δίπλα στο νερό διακρίθηκαν δύο ξενοδοχεία της Ikos, το Aria στην πρώτη θέση και το Οlivia στην 11η. Ενώ, στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στο βουνό, στη 14η θέση βρίσκεται το ξενοδοχείο Papaevangelou Hotel στο Πάπιγκο.

  Τέλος, στην κατηγορία καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία βρέθηκαν στη 2η θέση το Sani Club στη Χαλκιδική και στην 9η το Potidea Palace Hotel, επίσης στη Χαλκιδική.

  Φωτογραφίες: Trip Advisor, Instagram

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Λιβόρνο, μια πόλη που «κρύβεται» πίσω από την ομορφιά της Τοσκάνης

  Εδώ δε χρειάζεσαι fuel pass κι αμάξι: 5 νησιά που τα περπατάς απ΄άκρη σ΄άκρη μέσα σε 1.5 ώρα

  Moulin Rouge: Ο θρυλικός ανεμόμυλος είναι διαθέσιμος μέσω Airbnb