Ο ημιτελικός του Just the 2 of Us διεξήχθη χθες στο Alpha, με τους τηλεθεατές και κυρίως τους χρήστες του διαδικτύου, να κρατάνε στο μυαλό τους ένα και μόνο σημείο από όλη την εκπομπή. Κι αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη με την Δέσποινα Βανδή, η οποία πήγαινε για… ντουέτο κανονικά, αλλά τελικά η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να το πάρει όλο πάνω της.

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης από το πρώτο κιόλας τραγούδι, για να μη πουμε από τα πρώτα δευτερόλεπτα, έκανε ολοφάνερο πως δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει, ξεχνώντας ακόμα και στίχους τραγουδιών. Το αποκορύφωμα δε, ήταν όταν του έπεσε το μικρόφωνο, με τον ίδιο να το «καλύπτει» με δύο τρεις σβούρες ζεϊμπέκικου, την ώρα που η Βανδή τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία «Μα πού να πάω». Προφανώς το απόσπασμα έγινε viral σε χρόνο μηδέν, ενώ και σήμερα ο τραγουδιστής σχολιάζεται με τα χειρότερα λόγια.

    Στο μεταξύ, η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε όσο μπορούσε να το καλύψει και να τραγουδήσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, προκειμένου να προστατέψει όχι μόνο τη δική της εικόνα, μα και τον ίδιο τον Αδαμαντίδη καθώς και το σόου του Νίκου Κοκλώνη. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά το αντίθετο, ωστόσο της αξίζουν συγχαρητήρια για την ψυχραιμία της και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

    Από αυτή την εμφάνιση, εκτέθηκαν όλοι. Και το κανάλι, και ο Νίκος Κοκλώνης και φυσικά ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η θλιβερή του εικόνα σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή θα αποτελέσει μελανό κομμάτι στην καριέρα του, ωστόσο ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν στο Alpha και την ίδια την παραγωγή, που δεν προστάτεψαν τον λαϊκό τραγουδιστή από το να βγει στο stage. Γενικά, ήταν αμήχανο και άβολο όλο αυτό.