Πρόσφατα έχει γίνει viral ένα βίντεο με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να κράζει τα ριάλιτι και να υποστηρίζει ότι δεν είναι αυτός για τέτοια «καραγκιοζιλίκια». Δεν είναι όμως ο μόνος κωλοτούμπας, καθώς και η Βρισηίδα Ανδριώτου πριν μπει στο Survivor 5 δήλωνε ότι δεν θα ξανάμπαινε σε κανένα ριάλιτι.

    Τι να κάνουμε, τo χρήμα είναι γλυκό, για αυτό ποτέ μην λες ποτέ. Την «αποκάλυψη» έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος δημοσίευσε ένα παλιό στόρι της Βρισηίδας. Σε ένα Q/A στο Instagram απάνταγε ότι δεν θα μπει σε άλλο ριάλιτι μετά από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks» και παρότι είχε δεχτεί προτάσεις, τις είχε απορρίψει.

    Να δεχτούμε ότι γίνεται να βρεθείς σε άσχημη οικονομική κατάσταση και να δεχτείς να ξαναμπείς σε ένα παιχνίδι με αντάλλαγμα ένα τίμιο χρηματικό ποσό, αλλά η σπόντα πραγματικά δεν χρειαζόταν. Προφανώς με το «δεν θα πάρω σβάρνα όλα τα ριάλιτι όπως κάποιες» και αναφερόταν στην πρώην κολλητή της, Ιωάννα Τούνη, που συμμετείχε πρόσφατα στο «Just The Two Of Us». Στην τελική δεν είναι κακό να ξανασυμμετάσχεις σε ένα ριάλιτι, από την στιγμή που πασχίζεις για δημοσιότητα.

    Μπορεί να ήταν μια στιγμή παραφροσύνης, μπορεί να μην εννοούσε αυτά που έλεγε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την βλέπουμε καθημερινά στο Survivor του ΣΚΑΙ μαζί με την επίσης πρώην παίκτρια του «J2US» και του «My Style Rocks», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ποτέ δεν ξέρεις ποια επαγγελματική πρόταση μπορεί να γίνει στο μέλλον, οπότε τα μεγάλα λόγια είναι φτώχια.

    Βρισηίδα