Γιώργος Λιάγκας και Snik προσέθεσαν ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα τους που ξεκίνησε πριν 2-3 χρόνια όταν ο παρουσιαστής είχε κριτικάρει τον ράπερ για τη συμπεριφορά του προς μια δημοσιογράφο. Τότε, το κοινό του Snik είχε επιτεθεί στον παρουσιαστή με βρισιές και κατάρες στο Instagram και είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Λιάγκας ότι δεχόταν ως και απειλές ή κατάρες στους γιους του. Η αντιπαράθεση τους αναζωπυρώθηκε χθες, με τον ράπερ να προκαλεί τον παρουσιαστή σε αγώνα πυγμαχίας όπως σκοπεύει να κάνει με τον Light.

    Στο Πρωινό σχολιάστηκε αυτή η πρόκληση από τον Snik και έγινε και σύνδεση με τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή με τη βία που προωθεί η κουλτούρα της τραπ. Ο Λιάγκας εξέφρασε την οργή του με τον Snik και τη νοοτροπία που έχει.

    Πρόταση: Μια βραδιά με Πολάκη-Γεωργιάδη και Light-Snik στο ρινγκ

    «Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φέρεσαι ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι’ ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία».