Η Σοφία Χατζηπαντέλη αποτελεί παρελθόν για το GNTM 5 και μάλλον αυτό δεν έγινε και με τις καλύτερες συνθήκες, αν κρίνουμε από τη στάση της στο πρώτο επεισόδιο που εμφανίστηκε η Μαίρη Βυτινάρος. Μπορεί η εντυπωσιακή Ελληνοαυστραλή να άφησε με ανοιχτό το στόμα τις διαγωνιζόμενες, αλλά η προκάτοχός της δεν πήρε και με πολύ καλό μάτι την παρουσία της εκεί.

    Ήταν γνωστό από καιρό πως η Χατζηπαντέλη δεν θα συνεχίσει γιατί το κασέ της ήταν αρκετά υψηλό για να το αντέξει η παραγωγή και είχε δουλειές στο εξωτερικό που δε μπορούσε να αφήσει. Αλλά ακόμα κι όταν την προσέγγισαν για να επιστρέψει, γιατί κατάλαβαν πως αυτή έδωσε νόημα στο GNTM φέτος, εκείνη τους έριξε χυλόπιτα.

    Γι΄αυτό και προκαλεί απορία το σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση του GNTM στο Instagram για τη Μαίρη Βυτινάρος. Με ένα ειρωνικότατο «hahahaha» απάντησε στο σχόλιο της ανάρτησης που αποκαλεί τη Βυτινάρος model instructor με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό.

    Δεν αρκέστηκε σε αυτό. Έκανε κι ένα στόρι στη συνέχεια, πάλι με ειρωνικό γέλιο.

    Είναι απορίας άξιο τι την ενόχλησε με τη Μαίρη Βυτινάρος, ακόμα κι αν η ίδια έχει ανοιχτά ζητήματα με το GNTM και την παρουσία της εκεί ή αν είχε προβλήματα με τους υπόλοιπους κριτές. Εκτός κι αν τελικά η αποχώρηση της δεν ήταν κατόπιν δικής της επιθυμίας. Σε κάθε περίπτωση, έχοντας υπ΄όψιν και το σχόλιο του Λιάγκα πως η Χατζηπαντέλη μιλάει με αρνητικό τρόπο για την εμπειρία της στο ριάλιτι, δείχνει κόμπλεξ να επιτίθεται έτσι στη Βυτινάρος που ελάχιστη επαφή είχε μαζί της.

    Οι διαγωνιζόμενες πάντως μίλησαν πολύ κολακευτικά για τη νέα coach.

    Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως η Χατζηπαντέλη δεν λείπει στο κοινό, με πλήθος σχολίων να την αναπολούν.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Μουτσινά: «Χεσ… πραγματικά, ας σταματήσει την τηλεόραση, καλύτερα»

    Στα δικαστήρια Χρηστίδου-Μαραντίνης: Ποινή 12 μηνών φυλάκισης με αναστολή στον τραγουδιστή

    Δίκη Φιλιππίδη: Ψάχνουν τη Ζέτα Μακρυπούλια για να καταθέσει – Αγνοείται η διεύθυνσή της