Από την ημέρα που επανήλθε στα πράγματα λόγω της παρουσίας του στο Survivor 4, όπου κατάφερε να προκαλέσει τόσο πολύ το κοινό με τη συμπεριφορά του, ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει πολλά ατοπήματα σε δημόσιες τοποθετήσεις του, ενώ διαρκώς παράγει γκρίνια και αρνητισμό. Είτε έχει δίκιο είτε άδικο, βρίσκεται μονίμως σε μια συγκρουσιακή κατάσταση, λες και είναι ακόμα στο Survivor. Οκ, το έχουμε αποδεχτεί. Το μη αποδεκτό όμως είναι αυτό που έκανε στη Φαίη Σκορδά και δεν είναι η πρώτη φορά.

    Όταν στον τελικό του Survivor 4, βγήκε και είπε ανοιχτά ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά και εξέθεσε δημόσια δύο ανθρώπους που, έκαναν δεν έκαναν σεξ, δεν ήθελα να το επικοινωνήσουν, δε μίλησε κανείς. Ούτε καν η ίδια η Ελευθερίου που ήταν περισσότερο εκτεθειμένη, δεδομένου ότι ήταν παρούσα στον τελικό σε αντίθεση με τον Παππά που τότε είχε τα γυρίσματα του Bachelor.

    Τον δικαιολόγησαν όλοι τον Τριαντάφυλλο πως το είπε για πλάκα, πως έτσι είναι ο χαρακτήρας του και όλα καλά. Κι επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας κάποιου; Πρέπει να μην του υποδείξει κανείς το λάθος του για να το διορθώσει; Δε λέμε να τον στήσουν στον τοίχο, αλλά να του δώσουν να καταλάβει πως κάποια ζητήματα πρέπει να μένουν προσωπικά και να τα επικοινωνεί μόνο αυτός που τον αφορούν.

    Χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη κατά την παρουσία του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Κάποια στιγμή εκείνη τον σήκωσε για να τον πάει στην ορχήστρα για να αρχίσει να τραγουδάει και ο Τριαντάφυλλος την ρώτησε αν είναι ερωτευμένη, αν αγαπάει. Εκείνη του έδειξε πως δεν θέλει να απαντήσει, όμως ο Τριαντάφυλλος αγρόν ηγόραζε.

    Γυρνάει λοιπόν προς την κάμερα και λέει «παιδιά, έμαθα ότι η Φαίη είναι μόνο της, οπότε…». Εκεί ευτυχώς τον έκοψε η Σκορδά για να μην εκτεθεί και αυτός και εκθέσει και την ίδια, αλλά ήταν εμφανές πως την έφερε σε άβολη θέση.

    Το τι θα πει ένας άνθρωπος για την προσωπική του ζωή θα έπρεπε να είναι δικό του και σίγουρα δημοσίως δε γίνεται να αντιμετωπίζεται κανείς σαν σε προξενιό ή λες και είναι κάποιο σκλαβοπάζαρο. Αν δεν τον έκοβε, ο Τριαντάφυλλος παίζει και να έλεγε «τρέξτε να προλάβετε», λες και η Σκορδά είναι προσφορά στην Black Friday.

    Αν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, ελάχιστη σημασία θα δινόταν. Επειδή όμως είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, καλό θα είναι να αντιλαμβάνεται κάποιος που υπάρχουν όρια και να μην τα θεωρεί όλα πλάκα και μπαλαφάρα, ιδίως όταν μιλάει για έναν άνθρωπο που έχει δύο παιδιά και θα φτάσει αυτό στ΄αυτιά τους με κάποιον τρόπο.

    Τι έχουμε άραγε να τραβήξουμε άπαξ και είναι στο Survivor All Star..;

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη για να μην πάθω ό,τι κι ο Ουγγαρέζος»

    Maestro: Η κινηματογραφική splatter σκηνή που θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο horror story

    Η Καινούργιου σχολιάζει την συμπεριφορά του Ουγγαρέζου: «Μα όπου πάει, τσακώνεται»