Η Τραϊάνα Ανανία εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια, έχει βγάλει δηλαδή έναν δίσκο πριν από δύο χρόνια περίπου, οπότε έχει κινηθεί και στους δύο χώρους. Οπότε, είναι σε θέση να γνωρίζει πράγματα γύρω από το κομμάτι των παρενοχλήσεων και κακών συμπεριφορών που μπορεί να έχουν συμβεί στον χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα, όπως συνέβη με την υποκριτική.

  Σε δήλωση που έκανε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για το MeToo, η Τραϊάνα Ανανία, η οποία στο παρελθόν, θυμίζουμε, είχε πετσοκόψει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο για ένα «γεια, τι κάνεις;» στο Instagram, δήλωσε πως όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μάλιστα, έριξε και μια διακριτική απειλή πως αν ανοίξει το στόμα της και πει όσα έχει δει και βιώσει, τότε θα κλείσουν πολλά σπίτια. Δεν το κάνει όμως, γιατί δεν μπορεί να το υποστηρίξει νομικά.

  «Μακάρι να βγουν και άλλα. Έχει βγει μόνο το 20% και μακάρι να βγει και το άλλο 80%. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει. Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί νομικά δεν θα βρω το δίκιο μου».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Ακόμη δεν τα έφτιαξαν και χώρισαν ο Pete Davidson με την Emily Ratajkowski

  Ενοχλημένη με ερώτηση δημοσιογράφου η Έλενα Κρεμλίδου: «Αν χωρίσω, εσείς θα φταίτε»

  Light: Όργιο φημών πως έχει πεθάνει – «Πέθανα χθες, δε θέλω να στενοχωριέστε για μένα», λέει ο ίδιος σε βίντεο στο TikTok