Αν είναι το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη να ξύπνησε επιτέλους την κάθαρση στους κλειστούς χώρους και την εφαρμογή, στο μέτρο του εφικτού, του αντικαπνιστικού νόμου, μιας και οι καπνιστές οι ίδιοι δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να δείξουν σεβασμό στον μη καπνιστή – με τους αντιεμβολιαστές ενοχλούνται όμως – χαλάλι του του ηθοποιού. Τώρα, στο επίκεντρο είναι η Πάολα, η οποία χρησιμοποιεί ένα τσιγάρο στην διάρκεια του σόου της στο κέντρο που τραγουδάει και έγινε αιτία να παρέμβει ο υπουργός Υγείας.

    Ο κ. Πλεύρης δήλωσε με σαφή διάθεση στο OPEN το πρωί της Δευτέρας ότι από τη στιγμή που στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε αδυναμία του καταστήματος ή αμέλεια στον έλεγχο, αλλά συνεπικουρεί σε αυτό το αναμμένο τσιγάρο, το πρόστιμο θα μπει περισσότερο κι από τις άλλες περιπτώσεις.

    Λίγες ώρες αργότερα, από το περιβάλλον της Πάολα (όλοι ξέρουμε τι σημαίνει «περιβάλλον») έβγαλαν μια μικρή ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι το τσιγάρο δεν καπνίζεται, αλλά είναι μέρος της παράστασης που δίνει η τραγουδίστρια καθώς τραγουδάει το Παλιό Μου Παλτό του Δάντη.

    «Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος μιας παράστασης, Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποιεί η Πάολα επί σκηνής στο τραγούδι Το Παλιό Μου Παλτό. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κάπνισμα-κράτημα ενός τσιγάρου στην παράσταση του, ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο 2.5 χρόνια».

    Με λίγα λόγια, αν είναι μέρος μιας παράστασης, το τσιγάρο επιτρέπεται παντού, αυτό υποστηρίζουν από το περιβάλλον της Πάολα. Ε, τότε να μια ωραία δικαιολογία που θα έχει ο κάθε καπνιστής. «Δεν το καπνίζω κυρ αστυνόμε μου, δίνω παράσταση αυτή τη στιγμή», θα λέει και θα τελειώνει.

    Στην εκπομπή της Καινούργιου βέβαια επιστράτευσαν το πιο άκυρο επιχείρημα λέγοντας ότι με αυτή τη λογική θα πρέπει να απαγορευτούν οι σειρές και ταινίες του παρελθόντος όπου κάποιος ηθοποιός κάπνιζε. Ναι, έχουν δίκιο, είναι το ίδιο να καπνίζει κάποιος σε κλειστό χώρο φυσώντας καπνό σε κάποιον που δεν καπνίζει και το ίδιο να υπάρχει τσιγάρο σε μια συμφωνημένη σκηνή, σε ένα στούντιο, όπου όλοι συναινούν και αποδέχονται το αναμμένο τσιγάρο με τη θέληση της. Τρομερό επιχείρημα από την κ. Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον λοιπό συρφετό.
    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    O Τριαντάφυλλος ζει το δικό του Survivor: Είπε σε συνεργάτη της Σκορδά «Έπρεπε να είμαι εκεί να τα πούμε face to face»

    Δίκη Πισπιρίγκου: Άγρια επίθεση Κούγια στην Κουτσελίνη – «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις μηνύσεις που έρχονται»

    Χαμός με τον Αντύπα την ώρα που τραγουδούσε: Ανέβηκε θαμώνας στην πίστα και του επιτέθηκε