Πίνακας Περιεχομένων
  1. Αναλυτικά η τηλεθέαση
   1. Μετρήσεις στο Δυναμικό Κοινό Prime Time
   2. Μετρήσεις στο Γενικό Σύνολο Prime Time
  2. Όλα τα ονόματα που παρουσιάζονται με τις βαλίτσες ανά χείρας

  Ήταν μια συγκυριακή άνοδος λόγω της απουσίας του MasterChef; Πιθανό. Το Survivor All Star κατάφερε στην τρίτη ημέρα της μάχης για την τηλεθέαση απέναντι στον Σασμό και τις υπόλοιπες σειρές του ALPHA, του MEGA και του ANT1, να βγει πρώτο στο δυναμικό κοινό και να πάει πάνω από το 20%, μετά από δύο μέρες όπου ήταν στο όριο, αλλά σε κάθε περίπτωση κάτω από το 20.

  Σίγουρα, η όλη συζήτηση και τα spoilers που έπαιζαν από χθες για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, προκάλεσαν ενδεχομένως μια έκπληξη στο κοινό του ριάλιτι ή, μπορεί, ικανοποίηση σε κάποιους που δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για την Βαλαβάνη απ΄όσα θυμούνται από το πρώτο Survivor, οπότε επέλεξαν να δουν το χθεσινό επεισόδιο για να πάρουν την απόλαυση της αποχώρησής της.

  Το Survivor All Star λοιπόν, πήρε την πρωτιά στο δυναμικό με 23.9% αφήνοντας πίσω του όλο τον ανταγωνισμό στη διάρκεια των 3 περίπου ωρών που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Στο γενικό σύνολο, ήρθε δεύτερο με 22%, με τον Σασμό να το καβαλάει.

  Αναλυτικά η τηλεθέαση

  Μετρήσεις στο Δυναμικό Κοινό Prime Time

  ΣΚΑΙ – Survivor All Star – 23,9%
  ALPHA – Σασμός – 22,7%
  ANT1 – Ράδιο Αρβύλα – 16,4%
  ALPHA – Ο Παράδεισος των Κυριών – 15,6%
  ANT1 – Παγιδευμένοι – 14,6%
  MEGA – Μαύρο Ρόδο – 13,7%
  MEGA – Η Γη της Ελιάς – 12,6%
  ANT1 – Ποιος Παπαδόπουλος – 9,5%
  OPEN – Η δική μας οικογένεια – 3,6%
  ΕΡΤ – Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – 2,8%
  ΕΡΤ – Κεραία – 1,1%

  Μετρήσεις στο Γενικό Σύνολο Prime Time

  ALPHA – Σασμός – 25,7%
  ΣΚΑΙ – Survivor – 22,0%
  ALPHA – Ο Παράδεισος των Κυριών – 20,9%
  MEGA – Η Γη της Ελιάς – 19,8%
  MEGA – Μαύρο Ρόδο – 19,2%
  ANT1 – Παγιδευμένοι – 14,0%
  ANT1 – Ράδιο Αρβύλα – 13,7%
  ANT1 – Ποιος Παπαδόπουλος – 8,2%
  OPEN – Η δική μας οικογένεια – 3,8%
  ΕΡΤ – Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – 3,8%
  ΕΡΤ – Κεραία – 3,5%

  Όλα τα ονόματα που παρουσιάζονται με τις βαλίτσες ανά χείρας

  Κάθε επεισόδιο δίνει στην παραγωγή και ένα νέο feedback για το τι χρειάζεται να αλλάξει στα επόμενα επεισόδια ώστε να δυναμώσει το προϊόν και οι συζητήσεις είναι διαρκείς για τα άτομα που ίσως χρειαστεί να προστεθούν στις δύο ομάδες, με ποιες απαιτήσεις και τι θα πρέπει να τους βάλουν να κάνουν για να ενισχυθεί η ίντριγκα.

  Ήδη, στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε και πάλι τον Τάκη με την Ασημίνα να αναβιώνουν τις περσινές τους κόντρες και σύμφωνα με την εκπομπή της Σκορδά, υπήρξε κλιμάκωση όταν έσβησαν οι κάμερες, τέτοια που οριακά δεν θύμισε τον περσινό τσακωμό του Τάκη με τον Σοϊλέδη.

  Μέσα στην τελευταία εβδομάδα, έχει ακουστεί σχεδόν διψήφιος αριθμός ονομάτων για να μπουν στο Survivor All Star, παρόλο που από τους 24 που μπήκαν, έχουν αποχωρήσει δύο από ψηφοφορία κοινού και η Βρισηίδα οικειοθελώς.

  Έτσι, στην εκπομπή της Σκορδά αναφέρθηκε το πρωί ότι θα μπουν ο Γιώργος Κόρομι από το Survivor 4, η Ρία Κολοβού από το Survivor 2 και ο Κρις Σταμούλης, που πέρασε και δεν ακούμπησε στο Survivor 4. Ο τελευταίος μοιάζει μια μάλλον λάθος επιλογή, αλλά με κριτήριο ότι στην προηγούμενη παρουσία του είχε εμπλακεί σε μεγάλες αντιπαραθέσεις και είχε ανοιχτά μέτωπα, ίσως να γίνει και πάλι ο «αυτοφωράκιας» της παραγωγής.

  Αυτά τα τρία άτομα είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα τα δούμε σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια να παρουσιάζονται ταυτόχρονα στις δύο ομάδες, με τον Κόρομι να μπαίνει στους Διάσημους και τους έτερους δύο στους Μαχητές.

  Ο Τριαντάφυλλος επίσης είναι έτοιμος να μπει στο Survivor All Star με το που γυρίσει από την Αυστραλία όπου είναι για περιοδεία, αν και ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, έκανε ένα story που αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν θα μπει.

  Τέλος, από προηγούμενα ρεπορτάζ στις ψυχαγωγικές εκπομπές, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κεφαλά και Ελευθερία Ελευθερίου, είναι τρία πρόσωπα που θα μπουν στο Survivor σε μεταγενέστερο στάδιο, ίσως λίγο πριν την ένωση.