Ποιος να το φανταζόταν πως ένα Survivor All Star, που υποτίθεται θα είχε τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες, θα μας απασχολούσε ένα τριήμερο για ένα ειδύλλιο παικτών που έχουν επιβεβαιωμένες σχέσεις στην έξω ζωή; Αν όχι όλοι, τότε σχεδόν όλοι το περιμέναμε. Κι αφού πια έχουμε εθιστεί στην καχυποψία, στη δολοπλοκία, στη συνωμοσιολογία, μπορούμε πολύ εύκολα να πάρουμε το πολύ ακραίο σενάριο.

    Είναι πολύ παράδοξο, να είσαι με κάποιον ενάμιση μήνα και να βγαίνεις να λες με τόση άνεση στην τηλεόραση, να το μοιράζεσαι τόσο ανοιχτά, ότι είστε ερωτευμένοι, ότι συγκατοικείτε ουσιαστικά. Ακόμα κι αν είναι έρωτας κεραυνοβόλος και παράφορος, όταν με αυτόν τον άνθρωπο, μετά από μόλις ενάμιση μήνα, πρόκειται να χωριστείτε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κι αυτός ο άνθρωπος θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να περάσει κάμποσες εβδομάδες πείνας και κακουχιών, όλα είναι πιθανά.

    Οκ, δε μπορείς να περιμένεις ότι θα συμβεί αυτό που έγινε ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Πρίαμο, αλλά ο Μπο έχει βρεθεί στο παιχνίδι και ξέρει ότι μπορεί να μην υπάρχει ερωτική διέγερση, αλλά όλοι ψάχνουν να βρουν έναν άνθρωπο να στηριχθούν, να παρηγορηθούν, να νιώσουν ασφαλείς. Τόσες σεζόν έχουν δημιουργηθεί τόσα ζευγάρια. Δεν είναι δυνατόν να μην σκέφτηκε ότι μπορεί και με την Καρολίνα να συμβεί κάτι, αφού είναι μαζί μόλις ενάμιση μήνα. Εδώ συνέβη με τη Μαριαλένα στο 4ο που της έφεραν τον τότε πρώην της Σάκη Κατσούλη και ξέχασε τον Λιβάνη.

    Όλο αυτό δεν το γράφουμε για να κρίνουμε τον Μπο και τα όσα έχει βγει να δηλώσει στις εκπομπές, όπως έκανε το Σάββατο στην εκπομπή της Μπακοδήμου μετά το σοκ του trailer που έδειχνε την κοπέλα του να φιλιέται με τον Πρίαμο, έναν άνθρωπο που είχαν φιλικές επαφές και του είχε υποσχεθεί να προσέχει την Καρολίνα.

    Το γράφουμε για να αναδείξουμε το πόσο περίεργο φαίνεται στο μάτι του ψημένου πια στα ριάλιτι τηλεθεατή, να βλέπει μέσα σε 3 εβδομάδες ριάλιτι, δύο παίκτες από διαφορετικές ομάδες να έχουν έρθει τόσο κοντά, ώστε να φεύγουν στα βάθη του δάσους, σε μια παλιά καλύβα και να φιλιούνται, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τις γνωστές στο κοινό σχέσεις τους.

    Να είναι τόσο κεραυνοβόλος κι ο δικός τους έρωτας; Πόσες είναι οι πιθανότητες; Όλο το σκηνικό μας κάνει να γινόμαστε πιο Τριαντάφυλλοι κι από τον Τριαντάφυλλο και να αναρωτιόμαστε αν το ειδύλλιο στο Survivor All Star είναι made up, ώστε τώρα που θα μπει η Ελευθερία Ελευθερίου να ανάψουν τα αίματα, ή αν οι σχέσεις των δύο ήταν made up, ώστε να οδηγηθούμε σε αυτή την κλιμάκωση. Ή αν μπορεί να σκηνοθετήθηκαν και τα δύο και να είμαστε θεατές σε μια ευφυέστατη παράσταση που ενορχηστρώνει η παραγωγή.

    Προφανώς και απάντηση θετική στις θεωρίες συνωμοσίας δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ, αλλά και μόνο που φτάνουμε σε αυτή τη σκέψη, καταδεικνύει την ευφυΐα που έχει η παραγωγή του Survivor All Star να μας οδηγεί σε τέτοια σενάρια και να μας απασχολεί ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο ένα γλωσσόφιλο και διάφορες άλλες first base περιπτύξεις ανάμεσα σε Καρολίνα και Μάριο.

    Και μέσα σε όλα αυτά που είδαμε, ξαφνικά εμφανίζεται και ρεπορτάζ στην εκπομπή της Σκορδά που αποκαλύπτει ένα περιστατικό στο αεροπλάνο προς τον Άγιο Δομίνικο.

    ΥΓ. Το να ακούμε τον Μαρτίκα να λέει πως είναι παιχνίδι επιβίωσης το Survivor και όχι εκπομπή ερωτικού περιεχομένου, είναι το πιο αστείο που έχουμε ακούσει, δεδομένου ότι μόλις 9 μήνες πριν, βλέπαμε να πουλάει με την Βρισηίδα το δικό τους ειδύλλιο όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο και έκαναν και μια σχέση μέσα στο παιχνίδι.