Λίγο πριν τελειώσει το 2022, η Ντόρα Κουτροκόη είχε απομακρυνθεί από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, που παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τότε, ήθελε την παρουσιάστρια να είναι σε κόντρα με τους συμπαρουσιαστές της. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Ήταν καθαρά απόφαση ΣΚΑΪ, στην οποία οι παρουσιαστές δεν φαίνεται να είχαν καμία ανάμειξη.

  Γι΄αυτό και οι μεταξύ τους σχέσεις παρέμειναν φιλικές και συναδελφικές. Γι΄αυτό και ο Δημήτρης Οικονόμου βγήκε να απαντήσει ενοχλημένος στους Ράδιο Αρβύλα που σχολίασαν αυτή την απομάκρυνση, υπενθυμίζοντας τους ότι μόλις πριν έναν χρόνο ένας συνεργάτης τους διωκόταν για δημοσιοποίηση σεξουαλικού περιεχομένου και δεν γνώριζαν τίποτα, όπως υποστήριξαν.

  Η εικόνα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ να χορεύει σε γλέντι το σαββατοκύριακο με την Ντόρα Κουτροκόη, σχολιάστηκε στο Πρωινό, όπου ο Γιώργος Λιάγκας, αρκετά ενοχλημένος, σχολίασε την πάγια τακτική ανθρώπων της τηλεόρασης να φωτογραφίζονται και να συναναστρέφονται σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων πρόσωπα με τα οποία έχουν τσακωθεί ή τους θάβουν.

  «Αν κάποιος σε έχει πειράξει και θεωρείς ότι σε έχει διώξει από τη δουλειά, συγγνώμη αλλά είναι και υποκριτικό εκ μέρους της κας Κουτροκόη αν πάει και χορεύει μαζί του. Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν θεωρεί κάτι τέτοιο. Δε νομίζω να υπήρξε ποτέ θέμα βασικά. Βγάζεις πικρία όταν απομακρύνεσαι από μία εκπομπή, από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι φταίει ο παρουσιαστής.

  Όταν το κανάλι παίρνει μία απόφαση, είναι αμήχανος και ο ρόλος του παρουσιαστή. Τι να βγει να πει; Ότι ήταν άχρηστος; Δεν λέω για την Κουτροκόη. Γενικά. Ότι δεν έκανε για τη δουλειά; Για σκεφτείτε λίγο. Από την άλλη, είναι και ο ρόλος της Κουτροκόη περίεργος, σου λέει ότι θα περίμενε μία μεγαλύτερη συμπαράσταση. Όχι όμως, ότι είπε στον Οικονόμου “φάτην”.

  Τα παίρνω προσωπικά όλα, και δεν θέλω να μείνει τίποτα αναπάντητο. Εγώ Φωτεινούλα μου, Φωτεινή μου συγγνώμη, δεν ανήκω στη συνομοταξία των άλλων παρουσιαστών που ξέρεις κι αναφέρεσαι. Να πάω να βγάζω φωτογραφίες και να διασκεδάζω με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Έχω κληθεί πολλές φορές σε αυτές τις εκδηλώσεις που πάτε όλοι για να φωτογραφηθείτε και να δείξετε πόσο αγαπημένη είναι η οικογένεια των παρουσιαστών, εγώ δεν έχω φίλους παρουσιαστές. Οι φίλοι μου είναι από άλλους χώρους.

  Κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Βλέπω σε εκδηλώσεις που πάνε όλοι να βγάλουν φωτογραφίες, αγκαλιές και φιλιά και οι ίδιοι άνθρωποι παρουσία μου βρίζουν τους ανθρώπους που βγάζουν φωτογραφία. Έλεος τώρα. Δηλαδή ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, όταν βγαίνουν παρουσιάστριες φωτογραφίες μαζί και γελάνε..; Και οι παρουσιάστριες αυτές, που είναι αντίπαλες στα κανάλια, βρίζονται η μία με την άλλη; Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή τη δουλειά».