Πίνακας Περιεχομένων
  1. Χάρης Ρώμας για την υπόθεση της 12χρονης

  Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε τόσο για την υποκριτική και την πολιτική, όσο και για την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός δεν ήταν καθόλου φειδωλός στα όσα είπε, λέγοντας αρχικά πως «όταν και εάν εκλεγώ, θα έχω κλείσει 40 χρόνια στην υποκριτική. Στα 22 μου έπαιξα τον πρωταγωνιστικό ρολο στην “Πορνογραφία” του σπουδαίου Μάνου Χατζιδάκι».

  Εξήγησε επίσης πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική και μελλοντικά. «Κάποια στιγμή, ακόμα κι ως δήμαρχος, μπορεί να κάνω κάτι πολύ ιδιαίτερο ή μικρής διάρκειας, όπως μια ταινία. Γιατί αφήνω την πολύ επιτυχημένη πορεία μου και πολύ περισσότερα χρήματα; Γιατί αποσκοπώ στο να κάνω το Χαλάνδρι πρότυπο δήμο της Ελλάδας. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι ότι οι συνθήκες ανταγωνισμού είναι πιο σκληρές από ό,τι ήταν στην καλλιτεχνική μου ζωή».

  Χάρης Ρώμας για την υπόθεση της 12χρονης

  Όσον αφορά την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και την γνωριμία του με τον Ηλία Μίχο, ο Χάρης Ρώμας: «Με ενοχλεί που εργαλειοποιηθηκε ακόμη και το θέμα με τη 12χρόνη από τα Σεπόλια. Ακόμη και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του. Τον παιδεραστή-μαστροπό, το τέρας τον συνάντησα 6 φορές μέσα σε 3 χρόνια σε εκδηλώσεις, αλλά ό,τι και να πεις, αν θέλει κάποιος να το γυρίσει εναντίον σου, θα σου κολλήσει τη ρετσινιά».

  Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, που ήταν πολύ δύσκολο συμβάν για εκείνον. «Θυμάμαι το μεγάλο σοκ, όταν ταξίδευα για τη Σαντορίνη και με φώναξε ο καπετάνιος του πλοίου για να μου πει ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ξαναείδα τον πατέρα μου μέσα στο φέρετρο, η απώλεια και ο θάνατος είναι κάτι πολύ οδυνηρό», δήλωσε.

  Τέλος για τον γάμο που δοκίμασε στο παρελθόν, είπε: «Δοκίμασα τον γάμο, ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα και για αυτό, τον τελείωσα μετά από δύο χρόνια. Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν. Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από τον γάμο, μου είπε “δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι».