Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του «The 2Night Show» βρέθηκε η Βίκυ Καγιά και μίλησε μεταξύ άλλων για τον πιο διάσημο άντρα που την έχει φλερτάρει, τον Jude Law.

    Όταν ο Γρηγόρης τη ρώτησε ποιος ήταν ο πιο διάσημος που την έχει φλερτάρει, η Βίκυ Καγιά απάντησε ο Jude Law. Αμέσως, ο παρουσιαστής την ρώτησε γιατί δεν ενέδωσε, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν τόσο ωραίο άντρα: «καλός είναι, αλλά δεν μου αρέσουν οι πολύ ξανθοί εμένα. Ήμουν σε μια φωτογράφιση στη Νίκαια όταν βρεθήκαμε και ήταν λίγο έντονος, τότε έβγαινε με την Sienna Miller».

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν η τελευταία καλεσμένη της εκπομπής για το 2022 και έδωσε απαντήσεις εφ’όλης της ύλης. Μίλησε για το GNTM και την φήμη που κυκλοφορεί χρόνια τώρα ότι η ίδια έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ακόμη, αποκάλυψε ότι εκείνη είναι που έφερε την Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM.

    «Στο GNTM είναι πολλά πράγματα μαζί, η παραγωγή, το κανάλι και πολλοί άλλοι, δεν έχω εγώ την πρώτη και την τελευταία λέξη. Έχω την τύχη ή την ατυχία να υπηρετώ ξένα formats, δεν είναι format που τα φτιάχνω εγώ και επιλέγω τους συνεργάτες, προτείνω βεβαίως, αλλά μετά περνάνε από το κανάλι και την παραγωγή όπου εκεί οι άνθρωποι έχουν και την τελική απόφαση. Υπάρχουν φορές που έχω θυμώσει πάρα πολύ που δεν με άκουσαν γιατί ήξερα ότι θα ήταν ωραίο κάτι, αλλά δεν με άκουσαν», είπε.

    «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου επιλογή, έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν είναι σκηνοθετημένο όλο αυτό. Εγώ την ήξερα από πέρυσι και όταν την γνώρισα της είπα: “Εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή”», ανέφερε στη συνέχεια για το νεαρό μοντέλο που έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των οντισιόν του φετινού GNTM.