Αποκαλυπτική ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια για την αντιμετώπιση που έλαβε από τον ANT1 αφότου πήρε την σκυτάλη του Πρωινού Καφέ από την Ελένη Μενεγάκη.

    Συγκεκριμένα, αποκάλυψε με αφορμή την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη, τι της είπαν τότε από τον σταθμό να κάνει εάν συναντήσει την «προκάτοχό» της.

    «Στον ΑΝΤ1, όταν ανέλαβα τον Πρωινό Καφέ, μου λέγανε, εάν δεις έξω στα μπουζούκια την Ελένη Μενεγάκη μην της μιλήσεις, γιατί να μην της μιλήσω; «Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο» μου είπαν.

    Είχα γαλουχηθεί, προσπαθούσε και ο σταθμός να προστατέψει διάφορα πιθανά ατοπήματα της δικής μου τότε απειρίας και λόγω ότι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος που έχει φύγει μετά από τόσα χρόνια από έναν σταθμό, όντως υπήρξαν στιγμές που έμπαινα σε ένα μαγαζί και μέσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

    Έβγαινα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο τους ανθρώπους του ANT1 και έλεγα: Να μπω; Και αν μπω να μιλήσω;», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.