Πρεμιέρα έκανε χθες η εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη ονόματι «Έλεος», στο κανάλι του Mega. Ποδαρικό στην πρώτη τους εκπομπή ήταν ο Αντώνιος Σρόιτερ, ο οποίος έδωσε μια άκρως ανατρεπτική συνέντευξη.

  Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, μιας και φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, κατέγραψε μέσο όρο 13,3% στο γενικό σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό.

  Η εκπομπή ξεκίνησε με την Πανιά και τον Ψινάκη να μιλούν backstage, ο καθένας ξεχωριστά, εξηγώντας το πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία και φυσικά, ποια είναι η άποψη του ενός για τον άλλον. Η Αννίτα Πάνια είπε χαρακτηριστικά:

  «Mε τον Ηλία υπάρχει μια σχέση χρόνων, αγάπης και φιλίας. Είχαμε φλερτάρει πολλές φορές με την ιδέα να κάνουμε πράγματα μαζί. Ήρθε η πρόταση από το Mega και το έκανε πραγματικότητα».

  Αντίστοιχα, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε: «Mε την Αννίτα είμαστε πάρα πολύ φίλοι πάρα πολλά χρόνια και περνάμε πολύ ωραία και περνάνε κι όλη η παρέα που είναι μαζί μας ωραία με τη χημεία μας».

  Το «Έλεος» θα έχει πολλά πράγματα από το backstage της εκπομπής, συνεντεύξεις με διάφορες προσωπικότητες της χώρας αλλά και επικοινωνία με το κοινό σε ένα τηλεοπτικό «podcast».

  Απέναντι της η εκπομπή είχε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The Late Night Show», που σημείωσε 7% στο δυναμικό κοινό.