Τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη ο κόσμος τους αγάπησε από το World Party. Οι δυο τους είχαν μια μακροχρόνια φιλία, ωστόσο κάποια στιγμή έκοψαν και την καλημέρα για λόγους που δεν έχουν γίνει σαφείς. Μικρή σημασία έχουν βέβαια, μιας και οι δυο έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους.

    Η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στην βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη και της Μπόμπα, ήταν μια έκπληξη που κανείς δεν περίμενε. Κι αυτό γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχε γίνει γνωστό ότι είχαν συμφιλιωθεί, ούτε πώς έγινε.

    Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, μετά την αποχώρησή τους από το Asia Express, το παρασκήνιο συμφιλίωσης του με τον Τανιμανίδη λέγοντας:

    «Νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των ανθρώπων. Δεν θέλω να αναλύσω το παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, τον πήρα του ευχήθηκα για τα παιδιά του, είχαμε κάποια ανταλλαγή σε ανθρώπινο επίπεδο» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:


    «Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την Κρίστη, ήταν μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση, γιατί ήταν λίγα τα άτομα, εγώ όμως της εξήγησα ότι ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά από το World Party και τον Γιώργο και τον Θοδωρή και τον Σάκη. Δεν μπόρεσε να έρθει, γιατί είχε τις δικές τους δουλειές, είχε κάποια θέματα υγείας. Όταν έγινε η βάφτιση όμως, με κάλεσε να πάω και πήγα».

    Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά για την αποχώρηση της Μενεγάκη στο πλάνο με τον Ουγγαρέζο: «Αν κάνει κακό σε κάποιον είναι στη δική της εικόνα»