Το Survivor 5 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και θα λέγαμε πως οι παίκτες τηρούν πιστά τη συνταγή για την τηλεθέαση, αφού οι τσακωμοί ξεκίνησαν με το καλημέρα σας. Ταυτόχρονα, ένα ειδύλλιο φαίνεται πως γεννιέται, μεταξύ της Μυριέλλα Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη.

    Ας μη βγάλουμε, όμως, γρήγορα συμπεράσματα κι ας σταθούμε σε μια δήλωση της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης, Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία είχε αποχωρήσει πολύ νωρίς, εξαιτίας της υγείας της. Η Ταραμπάνκο είχε δείξει πως ήταν «σκυλί του πολέμου» και προμήνυε πως θα έφτανε αρκετά μακριά.

    Ίσως και για εκείνη έχει μείνει απωθημένο το Survivor, αν κρίνουμε από την απάντησή της σε ερώτηση για το αν θα ξαναπήγαινε στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

    «Ξέρω την Ναυσικά και την Ευρυδίκη. Απ’ όσο ξέρω είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. Με προσεγγίζει ο κόσμος να ξαναπάω στο Survivor. Μου έχει μείνει μια τραυματική εμπειρία, αλλά είναι ένας κύκλος που δεν έχει κλείσει για μένα. Παραμένει ανοιχτός», είπε χαρακτηριστικά.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, στα social media σχολιάστηκαν τα λόγια της, αφού η Ταραμπάνκο έχει υποστηρικτές που θέλουν να την ξαναδούν στο παιχνίδι.